Család

Abebe Dániel Bebe: „Sajnos kimaradt az életemből a gyerek”

Létrehozva: 2024.06.02.

Bebe úgy bánik a kutyáival, mintha a saját gyerekei lennének. Azonban az űrt, hogy még nem született gyermeke, a házi kedvencek sem tudják betölteni.

Zajlik az élet Bebe házában, ahol általában kettő, de néha négy kutyus is ott ólálkodik a közelében. Az énekes idén is rengeteg fellépéssel vág neki a nyárnak, sok esetben pont az ilyen utakon botlik bele újabb gazdátlan jószágokba.

HOT FELTÖLTÉS Bebe szomorú vallomása: Sajnos kimaradt a gyerek az életemből   BORS
Bebe: Jelenleg nincs párom, egyedül élek (Fotó: Markovics Gábor / hot! magazin)

Ilyenkor úgymond állatmentőnek érzem magam, egyik nyáron például tizenöt kutyát szedtem össze, majd egy állatorvos barátommal sikerült elintéznünk, hogy mindnek legyen gazdája. Nekem jelenleg két mentett kutyusom van, a volt páromnak, Boginak pedig szintén van két kutyája, azokra is gyakran vigyázok – kezdte a hot!-nak Bebe. – Sokan megköveznek azért a kijelentésemért, hogy a saját gyerekeimként tekintek rájuk. Pedig sokszor tényleg így érzem, hogy négy gyereket gondozok. Hiszen ők az egész életükben törődést igényelnek, és sosem lesznek önellátóak.

Ettől függetlenül az énekes mindig is vágyott egy saját gyermekre, ám egyelőre ez nem adatott meg neki.

Sajnos nekem kimaradt az életemből a gyerek. Ez egy nagy szívfájdalmam. Minden más megvolt már az életemben: körbeutaztam a világot, volt szerencsém világsztárokkal együtt játszani, mindenféle koncertem volt már. Szakmailag boldog és elégedett vagyok. Viszont azt gondolom, hogy az élet értelmének a családnak kellene lennie, de ez nagyon késik nálam, – sóhajtott fel. – Persze férfiként biológiailag lehetne még gyerekem, viszont maholnap ötvenéves leszek, és azért szeretnék húsz évnél több időt eltölteni majd a gyerekemmel. Az lenne az igazi, ha látnám felnőni, és még unokázni is lenne lehetőségem. Tehát nemcsak létre szeretném úgymond hozni a gyereket, hanem annak a gyümölcsét is látni szeretném, ahogyan beérik.

HOT FELTÖLTÉS Bebe szomorú vallomása: Sajnos kimaradt a gyerek az életemből   BORS
Két kutyusára úgy tekint Bebe, mintha a gyerekei lennének (Fotó: Markovics Gábor / hot! magazin)

Éppen ezért a párkeresésnél sem okozna gondot nála az, ha valakinek már van gyermeke egy előző kapcsolatából.

Jelenleg nincs párom, egyedül élek, viszont az nem kizáró ok, ha egy olyan nővel hozna össze az élet, akinek van már gyereke. Ez persze sok mindentől függ, leginkább attól, hogy a gyerek hogyan viszonyulna hozzám. Mindentől függetlenül akarnék saját gyereket – tekintett a jövőbe Bebe. 

Ajándék kutyust kapott Bebe

Bebe olyan sok kutyát mentett már meg, hogy tavaly gyereknapon a menhely megajándékozta egy kiskutyussal.

Bebe kutyusa
Bebe nem tudott nemet mondani az ajándék kutyusra (Fotó: Markovics Gábor / hot magazin)

Egy gyereknapi rendezvényen hozták oda nekem Kymérát a menhelyről, akkor volt háromhetes. Egy lila masni díszelgett rajta, nagyon cuki volt. Azt mondták, hogy csak kajáért mennek el, majd aztán jött a meglepetés. Nem tudtam rá nemet mondani – mondta korábban hot!-nak.

hot feltöltés címlap
További érdekes sztárhírekről olvashat a friss hot! magazinban (Fotó: archív / hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek