Viszály

Újabb csapás Meghan Markle-nek, már ők is elpártoltak tőle

KL

Létrehozva: 2024.05.29.

A botrányos viselkedése után most itt van még ez is.

A minap egy újabb hatalmas pofonba szaladt bele Meghan Markle. A hercegné Nigériába látogatott, ám az utazása nagy port kavart a ruhaválasztása miatt. A történtek mellett az afrikai ország First Ladyje sem tudott elmenni szó nélkül.

Meghan Markle-t most egy ismert divatikon kritizálta Fotó: AFP

Meghan Markle-ről most pedig egy A-listás divattervező mondta el a véleményt. A híres brit divatikon, Julien Macdonald csípős kritikát fogalmazott meg, és őszintén bevallotta, hogy sokkal szívesebben dolgozik együtt Katalin hercegnével, míg Harry herceg feleségét inkább elkerüli.

A divattervező nyíltan elmondta, hogy Meghan Markle „nincs rajta a stíluslistáján”. Ugyan a sussexi hercegné rajong a divatért, és rengetegen merítenek inspirációt tőle, ettől függetlenül Julien Macdonald úgy gondolja, hogy nem találnák meg a közös hangot. A népszerű divatikon továbbá ódákat zengett Katalin hercegnéről és Kamilla királynéról.

Katalin elképesztő... Szívesen felöltöztetném őt az egyik ruhámba. Nagyszerű kapcsolatom van Kamillával, a királynéval

- mondta Julien Macdonald, aki megjegyezte, hogy Meghan Markle-lel egyáltalán nincsenek közös tervei a jövőt illetően.

A divattervező és Károly király felesége remek viszonyt ápolnak, így nem meglepő, hogy Kamilla királyné sokszor tanácsot is kér. Julien Macdonald azonban udvarias férfiként mindig megdicséri a királyné megjelenését, amikor találkoznak.

Rochelle White népszerű stylist korábban rámutatott a Katalin és Meghan stílusa közötti különbségekre. A szakértő szerint egyértelmű, hogy a háromgyermekes édesanya az, aki a klasszikusabb témát választja a stílusában, a szabott ruhákkal és nadrágokkal. Harry herceg felesége azonban a lazább és személyesebb megközelítést szereti alkalmazni a megjelenésében - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek