Királyi család

Meghan Markle élvezi a bosszút, és semmit sem bánt meg - állítja a szakértő

H. A.

Létrehozva: 2024.05.22.

A sussexi hercegi pár még 2020-ban hagyta háta mögött a királyi családot: a szakértő úgy véli, kettejük közül Meghan Markle az, aki sosem bánta meg ezt az elhatározást.

A sussexi hercegi pár, Meghan Markle és Harry herceg még 2020-ban hagyta el az Egyesült Királyságot, és költözött Amerikába. Azóta több ellentmondásos interjút is adtak, amelyekben számos botrányos kijelentést tettek a királyi család tagjairól, a viszályt pedig még tovább tüzelte Harry Tartalék címen kiadott önéletrajzi kötete. Legutóbb azzal kavartak hatalmas botrányt, ahogy egy háromnapos utazást tettek Nigériában, melynek során a Harry herceg által alapított Invictus Gamest népszerűsítették az országban, ám ezzel azt a látszatot keltették, mintha továbbra is a királyi család aktívan dolgozó tagjai lennének, noha ez a szerepük a 2020-as költözésüket követően megszűnt.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games -Day Four
Meghan Markle és Harry herceg / Fotó: Northfoto

Tom Quinn, királyi szakértő és író nemrég a Mirrornak tett nyilatkozatot, melynek során mind a sussexi hercegi pár távozásával, mind a nigériai úttal kapcsolatban elmondta a véleményét: úgy vélte, míg Harryt megviselte a szakítás a családjával, addig Meghan nem sokat gondolkodott azon, hogy elhagyják-e a királyiakat.

Ő és Harry is diszfunkcionális családokból érkeztek, de, miután ő Harrynél sokkal keményebb, Meghan élvezi ezt a csatát, és úgy érzi, miután rosszul bántak vele, amíg Angliában élt, most bosszút állhatott: a nigériai utazás során annak érezhette magát, ami mindig is lenni akart:  a királyi család tagjaként ismerték el, és a világ fontos alakjaként tartották számon

- nyilatkozta Quinn, aki azt is elárulta, a nigériai út mind III. Károly királyt, mind Vilmos herceget mélységesen feldühítette: a szóbeszéd szerint a brit uralkodót sosem látták még olyan dühösnek, mint akkor.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek