BABAVÁRÁS

Megmutatta, már ilyen nagy a TV2 sztárjának várandós pocakja

D.G.

Létrehozva: 2024.05.17.

Boldogabb már nem is lehetne a Next Top Model Hungary világhírű zsűritagja, aki első gyermekét várja. A TV2 sztárja augusztus végén már a kezében tarthatja kislányát.

Szerette volna maguknak megtartani egy darabig az örömhírt Axente Vanessa, hogy első gyermekével várandós. A TV2 sztárja, már az ötödik hónapban járt, amikor Instagram-oldalán egy csodaszép pocakos fotóval jelentette be boldogságát.

TV2 sztárja
A TV2 sztárja a Next Top Model Hungary forgatása közben már várandós volt. (Fotó: Akos Perity/TV2)

Ekkorát nőtt a TV2 sztárjának pocakja

A Next Top Model Hungary gyönyörű zsűrije már 18 évesen a világ 10 legkeresettebb topmodellje közt volt. Azóta bejárta az egész világot, viselte már a kifutókon a legnagyobb divatmárkák ruháit, számtalan címlapon szerepelt. De most egy ég ennél is izgalmasabb „karrierre” készül. 

Van egy nagyon izgalmas hírem, hírünk a férjemmel: babát várok mondta április közepén a Mokka műsorában Axente Vanessa. 

Augusztus vége felé érkezik, pontosabban augusztus 19-ére vagyok kiírva, remélhetőleg 20-án születik majd, milyen szép napon. Nyári baba lesz, ami szerintem nagyon jó. Kislányunk lesz, nekem ez volt az álmom, hogy az első babám kislány legyen. Nagyon izgatottak vagyunk és nagyon örülünk.

A világhírű topmodell most újabb fotót mutatott Instagram-oldalán. A lapozós posztban megmutatta, hogy mekkora a már várandós pocakja a hatodik hónapban. Az első kommentelő Tomán Szabina volt, akivel együtt ültek a Next Top Model Hungary zsűrijében. Az üzletasszony annyit írt: Gyönyörűség!

Vanessa korábban a Borsnak mesélt férjéről, Rahil Guptáról, és arról is, hogy milyen büszke magyar származására. Mint ismert, az esküvőjüket is Budapesten tartották. 

Ha nem modellkedek, akkor nagyon szeretek itthon lenni Magyarországon árulta el lapunknak a topmodell, majd folytatta:

Viszont külföldön élünk a férjemmel, Anglia a jelenlegi bázisunk. Ingázunk, ide is sokat jövünk és Ausztráliába is, ahonnan a férjem származik. Férjem mindenben támogat, abban is, hogy elindítottam itthon egy saját vállalkozást, saját fejlesztésű táplálékkiegészítőket forgalmazunk. 

Ezzel a márkával is az a célom igazából, hogy egy egészséges egyensúlyt próbálok a nőknek megmutatni. Nem a diétáról szól, nem a testépítésről, hanem, hogy megtanuljuk magunkat elfogadni és hogy legjobban tudjuk magunkat támogatni!

Én mostanra teljesen elfogadtam magam, de nekem is kellett hozzá idő és lehet furcsán hangzik, de a modell szakma is sokat segített ebben!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek