Átalakulás

Szabó Zsófi durva változáson ment keresztül – galéria

Bors

Létrehozva: 2024.05.25.

Szabó Zsófi karrierje régre nyúlik vissza, napjainkban ő az egyik legismertebb celeb. De honnan hova jutott a műsorvezető? Galériás összeállításunkban ennek jártunk utána.

Szabó Zsófi mindennapjai a nyilvánosság előtt zajlanak, rengeteg fotót oszt meg ugyanis az életéről közösségi oldalán. Bár kisfiát óvja a kíváncsi tekintetek elől, Zsófi elegendő okot ad arra, hogy ő maga állandó beszédtéma legyen. 

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi 2024-től az újonnan induló Tv2 Klub arca lett (Fotó:  Szabolcs László)

Vajon mikor volt a legszebb Szabó Zsófi?

Zsófi rendkívül megosztó személyiség: sugárzik a boldogságtól, rengeteget dolgozik és mindemellett még bomba formában is van, ez azonban nem mindenkinek tetszik. Követői nem feltétlenül elégedettek bejegyzéseivel, általában megtalálhatók rendkívül kedves és meglehetősen rosszindulatú kommentek is. A konkurens csatornától való átigazolását véleményesnek tartják, bár ő büszke magára és arra, ahogyan a mindennapjait éli. Sikerként könyveli el, hogy a két legnagyobb hazai kereskedelmi csatornánál úgy mondott fel, hogy nem a szerződése járt le. Szerelmi élete többször is hatalmas port kavart, de egy ideje ezzel kapcsolatban nem is nyilatkozik. Sokáig egészen más külsővel  hódított, mint napjainkban, teltkarcsú alakja sokaknak jobban tetszett, mint jelenlegi, egyesek szerint túlságosan lesoványodott vonalai. Nemrég olyan kritikákat is kapott fényképei alá, mint hogy

„Ropi”

„Tudom az építő kritika sem hiányzik senkinek, de tényleg borzalom! Mint egy giliszta. Nőiesség sehol. A fotók még rá is tesznek pár lapáttal. Ha így jó neki, hát legyen”

„Anorexia, vagy valami hasonló. Régen olyan nőies és babás lány volt, kár érte”

Szabó Zsófi a most megrendezett Smart Sport Expó & Fittness Fesztiválon is meglehetősen sovány volt.

Hogy előnyére változott-e és hogy melyik pillanatban volt a legjobb vagy legrosszabb formájában, azt döntse el mindenki maga galériánk alapján, mely az alábbi képre kattintva nézhető végig:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek