Cuki

Életet mentett Schobert Norbi Jr. a hatalmas viharban

Cs.G.

Létrehozva: 2024.05.24.

A hét első felében hatalmas vihar zúdult az országra, amit nemcsak az emberek, de az állatok is megéreztek. Ifjabb Schobert Norbi pontosan egy ilyen esetet mutatott be, amikor egy madárkát mentett meg az ítéletidőtől.

Ifjabb Schobert Norbi, ahogy szüleitől is tanulta, igyekszik segíteni az elesetteken. Mint a legtöbb fiatal, ő is fent van a TikTok-on, ahol rendszerint edzős, nyaralós pillanatokat oszt meg, de gyakran főzőtehetségét is megcsillogtatja a videóiban. Nemrég viszont sokkal meghatóbb jelenettel törte meg a felvételek sorát.

Ifjabb Schobert Norbi
Schobert Norbi és párja egy kismadár életét mentették meg a szerdai viharban Fotó: Archív / hot! magazin 

A videóban, amit Norbi és párja közölt, egy kismadár életét mentették meg a hét első felében lezúduló vihar során. A fiatalok a teraszukon vették észre, ott igyekezett átvészelni a kemény időjárást. Azonban Norbiék nem voltak restek, és úgy döntöttek, hogy rögtönzött fészket készítenek, hogy ne betegedjen meg a madár. Még egy kis fészket is készítettek dobozból és rongyokból, hogy otthonosabban érezze magát az állat.

Féltem, hogy meg fog harapni, de nem tette – írta  Norbi, aki végül két kézzel megfogta és fedett helyre vitte, ahol a rögtönzött fészek is volt. Majd másnap megnézték a búvóhelyet, addigra viszont a madárka elrepült. 

Nézzük meg a madármentő akció eredményét! Ó, hát ez elszállt, küldetés teljesítve

 – nyugtázta az eredményt ifjabb Schobert Norbi egy mosollyal.

Édesapja példáját követi Schobert Norbi

A Farm VIP második évadának győztese már számtalanszor bebizonyította, hogy arany szíve van, amit bevallása szerint otthonról hoz. Norbi elismerte, volt kitől tanulnia, ugyanis az apja mindig is a tenyerén hordozta Rubint Rékát. 

Apa általában nagyon sokat foglalkozik anyával, még akkor is virágot visz, amikor nincs különlegesebb alkalom, szóval biztosan közrejátszik az én gesztusaimban is az, amit mindig is láttam tőle – kezdte korábban a Borsnak a fitneszcsalád idősebbik fiúgyermeke, aki szerint a figyelmesség és a törődés személyiségfüggő is, de szerinte az is kell hozzá, hogy az ember eléggé szerelmes legyen.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek