Szakítás

Átok ül rajtuk? Sorra megy tönkre a magyar sztárok kapcsolata

Natasha

Létrehozva: 2024.05.20.

Nem gondoltuk volna, hogy a 2023-as évvel vetekedhet majd a 24-es, tekintve, hogy rekordszámú kapcsolat ment tönkre tavaly. Ám tévedtünk... Még a fele sem telt el az évből, máris számtalan híresség dobta be a törölközőt: Schobert Lara, Kárpáti Rebeka, Horváth Csenge, és még sorolhatnánk...

Schobert Lara, Kárpáti Rebeka, Horváth Csenge – többek között ők azok a hírességek, akiknek idén zátonyra futott a kapcsolata. Még csak alig a 2024-es esztendő felénél járunk, de már most rekordszámú a szakítás a magyar celebvilágban. Jogosan tesszük fel tehát a kérdést, hogy mi jön még ezután? Vajon a 2024-es évben még a tavalyinál is több románc kerül a kukába?

Schobert Lara fotozas_DT_11
Schobert Lara ismét szingli (Fotó: DT)

Schobert Lara és Szekszárdi Tamás

A 20 éves lány a minap jelentette be, hogy szakított a nála 10 évvel idősebb, focista kedvesével. Bár az okokat nem árulta el, az ismerősök azt suttogják, hogy nyomós indokuk volt a fiataloknak a szakításra… Az egyik ilyen ok a távolság lehetett, ugyanis Tamás időközben Kazincbarcikáról Pécsre igazolt, és a pletykák szerint oda már nem követte őt Lara. Másrészt arra is gyanakodnak, hogy a hűtlenség tette tönkre a fiatalok románcát, tekintve, hogy a fiatal lány kitett egy olyan idézetet, melynek az a lényege, hogy nem tud már bízni a férfiakban.

Kárpáti Rebeka és Lénárd András

A színésznő és a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa már az esküvőjüket tervezték, ám a lánykérést követő hetekben valami komoly dolog történt köztük. A Zsákbamacska sajtótájékoztatóján ugyanis Rebeka már nem viselte a méregdrága eljegyzési gyűrűjét, és azóta sem láthattuk rajta a gyönyörű ékszert. Egyelőre tehát hiábavalóak voltak András próbálkozásai, hogy visszahódítsa menyasszonyát...

Horváth Csenge és Patrik

Fésűs Nelly lánya hosszú évekig alkotott egy párt Patrikkal, s mindenki azt hitte, hogy ez a románc egy igazi tündérmese. Nos, tévedtünk… Csenge immáron ismét szingli, ám az okokat egyelőre nem árulta el. Arról viszont pletykálnak, hogy egy rapperrel, Kkevinnel ismerkednek, ám eddig egyik fél sem erősítette meg ezt a szóbeszédet. Viszont Csenge azt elárulta, hogy valójában a dominánsabb férfiakhoz vonzódik... Szóval, akár lehet is igazságalapja a híreknek.

T. Danny és Kecskés Enikő

A rapper az év elején kezdett el olyan hangvételű és szövegű dalokat publikálni, melyből mindenki arra következtetett, hogy véget érhetett a kapcsolata Enikővel. Aki erre tippelt, annak igaza volt, ráadásul nagyon úgy fest, nincs is ebből már visszaút. Tekintve, hogy a modell nemrég egy olyan interjút adott, melyben nem beszélt túl kedvesen az exbarátjáról…

Házasság első látásra Gyöngyi és Csaba

Ők voltak az egyetlen páros, akik úgy döntöttek, hogy kamerákon is kívül folytatják a kísérletet, s házasokként is megpróbálják, milyen az élet a való világban. Bár küzdöttek, és mindent megpróbáltak, hogy ez a frigy működjön, sajnos a végén mégis beadták a válási papírokat. Gyöngyi erről úgy nyilatkozott: a kémia nem volt meg köztük, és ennek hiányát semmivel sem tudták pótolni. Így jobbnak látták, ha barátok maradnak csak.

Az alábbi galériánkban pedig megnézheted, hogy a felsorot hírességeken túl, melyik sztárpárok döntöttek még a szakítás mellett!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek