SZEXSZIMBÓLUM

Így nézett ki Pécsi Ildikó fiatalon: a szexi színésznőért bolondultak a férfiak

Barby

Létrehozva: 2024.05.23.

22 évesen kapta első filmszerepét a gyönyörű szexistennő, onnantól megpecsételődött a sorsa. Pécsi Ildikóért nemcsak a filmgyár bolondult, de a férfiak is. Galériánkban összegyűjtöttük a legendás színésznő szexi képeit.

Hosszú évtizedekig volt hazánk legnépszerűbb színésznője Pécsi Ildikó, aki első főszerepét nagyon fiatalon kapta meg. Az Aranyemberben ő játszotta Timár Mihály szerelmét, Noémit, amivel berobbant a köztudatba. A 60-as években nem volt olyan férfi, aki ne lett volna szerelmes a gyönyörű színésznőbe: elhalmozták ajándékokkal, virággal az öltözőjét. A nők pedig irigykedtek rá és utánozták frizuráját, öltözködését.

Pécsi Ildikó
Pécsi Ildikó a 60-as évek szexszimbóluma volt. (Fotó: Keleti Éva/MTI)

Pécsi Ildikó kalandos szerelmi életet élt

A gyönyörű színésznő legnagyobb szerelme a labdarúgó Szűcs Lajos volt, akivel filmbe illő, évtizedeken átívelő szerelem kötötte össze őket egészen Lajos bácsi 2020-ban bekövetkezett haláláig. De mielőtt a focistával megismerkedtek, Pécsi Ildikó szerelmi élete igencsak szövevényes volt, saját bevallása szerint nagykanállal habzsolta az életet és a férfiakat, akik oda voltak a kebleiért.

Először Váradi Attilához fűzte szerelem, aki nem akarta, hogy a Színművészetire járjon, mert attól félt, akkor elhagyja őt. Félelme be is igazolódott, Ildikó elhagyta, a férfi soha nem nősült meg, élete végéig a színésznőbe volt szerelmes. Szilágyi Sándor, becenevén Nick volt Pécsi Ildikó első férje, aki rendezőnek tanult. 1960-ban házasodtak össze, de a frigy mindössze egy évig tartott, mert a színésznő megcsalta. Következő szerelme Horváth Ferenc festőművész volt, aki miatta elhagyta menyasszonyát. De a politika közbeszólt, a festő végül a másik lányt vette el. Lőte Attilával szerelmük igazi Rómeó és Júlia történet, a szó legszorosabb értelmében, ugyanis Ildikó Júliát, Attila pedig Rómeót alakította egy előadásban. A közös jelenet annyira jól sikerült, hogy egy ideig együtt is maradtak. Ennek a cseh William Bukovy miatt lett vége, aki elcsábította a fiatal színésznőt, és hatalmas szerelem lett belőle.

Aztán jött Szűcs Lajos, akivel 51 évet éltek együtt szerelemben, boldogságban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek