Család

Tudtad? Ezeket a világsztárokat mind örökbe fogadták!

Létrehozva: 2024.05.27.

Nem minden sztárnak indult könnyen az élete. Vannak, akikről lemondtak a biológiai szüleik.

Kilencedik gyermekként érkezett egy mélyen vallásos családba az Oscar-, Emmy- és Tony-díjas Frances McDormand. A Három óriásplakát Ebbing határában és A nomádok földje című filmek sztárja felnőttként maga is az örökbefogadás mellett döntött, a férje és ő 1995-ben vették magukhoz a fiukat, Pedrót Paraguayból – írja a Fanny magazin.

Frances McDormand
Frances McDormand örökbe fogadott gyermekből örökbefogadó szülő lett  Fotó: AFP

A nővérének hitte a szülőanyját Jack Nicholson. A filmsztár 37 évesen tudta meg, hogy akit a szüleinek tartott, ők valójában a nagyszülei, akik a 17 évesen teherbe esett lányuk helyett vállalták a kis Jack felnevelését. Mire fény derült a titokra, már mindkét nő elhunyt, így a színész nem tudta szembesíteni őket az igazsággal.

Jack Nicholson
Jack Nicholson felnőttként tudta meg az igazságot a szüleiről  Fotó: AFP

– A szeretet hiánya a szemembe és az elmémbe égett – mondta John Lennon. A The Beatles zenekarral világhírűvé váló művész ötéves volt, amikor az édesapja elhagyta a családot, az édesanyja pedig úgy döntött, hogy nem képes ellátni a gyermekét. A kisfiút ekkor a nagynénje és a nagybátyja vették magukhoz. 

John Lennon
John Lennonról lemondott az édesanyja  Fotó: AFP

– Olyan volt, mintha senkinek sem kellenék – mesélte Marilyn Monroe, aki éveken keresztül élt árvaházakban és különböző nevelőszülőknél. Az édesanyja mentális problémái miatt képtelen volt ellátni a szülői feladatait, és bár a legjobb barátnője vállalta a gyámságot, Marilyn mégsem talált nála otthonra, így 16 évesen végül a házasságba menekült.

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe tiniként házasságba menekült  Fotó: AFP

– A származásom híre megdöbbentő volt... De ez nem tett tönkre engem – nyilatkozta Jamie Foxx. A színész a saját könyvében mesélt arról, hogy az anyja „nem állt készen a szülői felelősségre", ezért a nagyszüleivel élt, ahol hiába várta, hogy az anyukája betoppan karácsonykor, soha nem jelent meg. 

Jamie Foxx
Jamie Foxxot a nagyszülők nevelték fel Fotó: AFP

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek