Botrány

Egyre hangosabb a balhé: Most már Nótár Mary apukája is aggódik a lányáért

Zs.

Létrehozva: 2024.05.23.

Egy pár héttel ezelőtt végleg szakított Nótár Mary és a menedzsere, akivel tíz éven keresztül dolgoztak együtt. A két nő a jelek szerint nagyon csúnyán vált el egymástól: rendőrségi feljelentések születtek, a menedzser pedig élő videókban teregeti ki a szennyest.

Nótár Mary és menedzsere, Lotti, hetekkel ezelőtt balhézott össze valamin. Hogy pontosan mi történt, azt a mai napig nem tudhatta meg a nagyközönség, az viszont tény, hogy olyan horderejű összekülönbözésről volt szó, ami a két nő szoros kapcsolatát darabokra tépte. Mary és Lotti tíz éven át dolgoztak együtt, az idejük nagy részét is egymás társaságában töltötték, így érthető, hogy a hirtelen elválás megviselte mindkettejüket. Lottit főleg... A fiatal menedzser annyira kiborult, hogy az elmúlt időszakban kétszer is megjárta a pszichiátriát, erről ő maga beszélt a TikTok-oldalán az egyik élő adásában. 

Nótár Mary
Nótár Mary és menedzsere közötti vitáról továbbra is keveset tudni. (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nem csillapodnak a kedélyek

A botrányról eddig csak Lotti beszélt, Nótár Mary egyelőre nem szólalt meg az elválás körülményeiről. A menedzser viszont kétnaponta ül kamera elé a közösségi oldalain és ott beszél arról, hogy milyen lelki és anyagi károkat okozott neki az elválás. Az énekesnő eddig nem reagált a Lotti által elmondottakra.

Nótár Mary családja is aggódik 

A balhéról szóló hírek egyre nagyobb nyilvánossághoz jutnak el, lassan a fél ország arról beszél, hogy milyen csúnya összeveszés történt. A pletykák már elértek Mary családtagjaihoz is, köztük az édesapjához, aki a jelek szerint nagyon aggódik a gyermekéért. Hogy mennyire félti Maryt, arról az énekesnő mutatott bizonyítékot: egy reggeli telefonbeszélgetésük szövegét osztotta meg az Instagram oldalán. 

Mary megmutatta, miről beszélt az édesapjával (Fotó: Instagram)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek