FÁJDALOM

Nagy a baj! Súlyos betegséggel küzd Molnár Anikó: „A poklok poklát élem át”

D.G.

Létrehozva: 2024.05.24.

Soha még ilyen fájdalmat nem érzett a korábbi Nagy Ő. Molnár Anikó a Borsnak elárulta, eddig semmilyen gyógyszer nem segített rajta.

Molnár Anikó nagyon megijedt, mert egy éjszaka leforgása alatt olyan rosszul lett, hogy a gyógyszerek sem segítettek fájdalmán. Az egykori Nagy Ő azt mondja, senkinek nem kívánja azt a poklot, amiben most van. 

Molnár Anikó
Molnár Anikó sosem érzett még ilyen fájdalmat Fotó: TV2

Molnár Anikó lemondta a szépészeti beavatkozást

A sikeres OnlyFans-modell egyébként jól bírja a fájdalmat, szúratta már át a köldökét, a nyelvét, sosem panaszkodott, igaz nemrég a mellbimbó piercing betételekor azért már ő is összeszorította a száját. 

24 órája szenvedek, tüszős mandulagyulladásom van. Olyan fájdalmaim vannak, hogy konkrétan a poklok-poklát élem át. Bármit próbáltam eddig, semmi nem használ, nem csillapodik a fájdalom. Az a durva, hogy korábban többször volt már ilyen fajta tüszős mandulagyulladásom, de ezt a fájdalmat még sosem éreztem. Nagyon megvisel, ráadásul az sem nyugtatott meg, amit az elmúlt időszakban ismerőseimtől hallottam. Hogy bárki, aki megbetegedett a baráti, ismerősi körömben, senki nem gyógyult meg egy, vagy két hét alatt.

– mondta lapunknak Molnár Anikó

A korábbi Nagy ő azt is elárulta, hogy a legrosszabbkor jött ez a betegség. Időpontja volt ugyanis egy szépészeti műtétre, amit nyilvánvalóan le kellett mondani a gyulladás miatt.

Újabb operációra készültem, csütörtökön délelőtt lett volna, de így elmaradt. Pedig nagyon vártam már. De azt nem árulom el egyelőre, miről van szó, legyen majd meglepetés!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek