Királyi család

Harry élvezi azt, amit Károly utált, amíg Dianával házasok voltak

H. A.

Létrehozva: 2024.05.15.

A sussexi herceg egészen másként éli meg azt, amit az apja gyűlölt Diana hercegné férjeként.

A sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle, akik még 2020-ban mondtak le a királyi tisztségről és költöztek Amerikába, nemrég tértek vissza egy három napos nigériai útról, amelyre a nigériai hadsereg meghívására vállalkoztak. A látogatás során a házaspár részt vett olyan, a Harry által alapított Invictus Gameshez kapcsolódó eseményeken, amelyeknek Nigéria a jövőben is otthont szeretne majd adni. Camilla Tominey újságíró nemrégiben ejtett szót a pár utazásáról, ennek során pedig rámutatott arra, miben különbözik Harry és édesapja, III. Károly, a férjszerepet illetően.

Canada News - February 16, 2024
Harry herceg / Fotó: Northfoto

Az újságíró elmondása szerint a jelenlegi brit uralkodó korábban első felesége, Diana hercegné árnyékában élt, ami cseppet sem tette őt boldoggá. Harry és Vilmos herceg tragikusan fiatalon elhunyt édesanyja, miután csatlakozott a királyi családhoz, szinte azonnal belopta magát az alattvalók szívébe, hamarosan pedig ő lett a világ legtöbbször lefényképezett embere. Károly - aki akkoriban még walesi herceg volt - joggal érezhette azt, hogy népszerű felesége mellett a háttérbe szorult.

Harry azonban úgy tűnik, hajlandó sütkérezni a felesége reflektorfényében

- tette hozzá Camilla Tominey, a Daily Express beszámolója szerint.

A nigériai utazás előtt nem sokkal Harry herceg hazatért az Egyesült Királyságba, ahol a Szent Pál-székesegyházban mondott beszédet, az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából. Sussex hercege és az édesapja között ekkor csupán két kilométeres volt a távolság, mégsem találkoztak egymással: Harry szóvivője úgy nyilatkozott, Károly király zsúfolt napirendje miatt nem tudott sort keríteni a találkára apa és fia.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek