Édes

Imádnivaló: fény derült Károly király és Kamilla királyné aranyos beceneveire

Létrehozva: 2024.05.21.

Különleges látogatás során kapták az új becenevüket.

Nehéz időszakokat él át a királyi család, hiszen III. Károly királynál és Katalin hercegnénél is daganatos megbetegedést diagnosztizáltak az orvosok. Az utóbb időben mindketten elvonultak a nyilvánosság elől, hogy a gyógyulásukra koncentráljanak.

Újabb becenevet kapott Kamilla királyné és III. Károly király Fotó: AFP

Szerencsére már az uralkodó és a hercegné is jobban van, így ennek köszönhetően előbbi a királynével, Kamillával együtt részt vett a londoni Sulivan Általános Iskola tanulóinak egy csoportja által szervezett Chelsea Virágkiállítás első napján. A párt az eseményen hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis a diákok becenevekkel is felruházták őket.

III. Károly király a „komposzt királya”, Kamilla királyné pedig a „méhek királynője” nevet kapta, amikor a pár meglátogatta a gyerekek által létrehozott különleges kertet, ami a „RHS No Adults Allowed Garden” (Felnőtteknek tilos a belépés a kertbe) nevet kapta.

A ligetben van rengeteg fa, sok rét és vizes élőhelyek is, amelyet mocsári növények díszítenek. A kert nagy sikert aratott a királyi család mindkét tagjának körében, és mind Károly, mind Kamilla hihetetlenül hálás volt az új becenevükért, amely kapcsán maga a király is elismerte, hogy nagyon is helytálló.

Korábban a királyi pár unokái ruházták fel aranyos becenevekkel nagyszüleiket. Kamilla királynét előszeretettel hívták „Gagának”, a királyt viszont György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg mindig is „Wales nagypapájaként” emlegette, ezzel is egy olyan hagyományt követve, amelyet korábban a néhai II. Erzsébet királynő is fenntartott, aki saját nagyapját, V. Györgyöt Anglia nagypapájaként emlegette - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek