Baki parádé

Megdöbbentő videó került ki a netre Trokán Nóráról, erre senki sem számított tőle – videó

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.05.17.

A 37 éves színésznő nagyon védi a magánéletét, de munkája nyitott könyv a rajongók számára. Trokán Nóra nemrég azt is bevállalta, hogy megmutatja, hogy neki sincs mindig jó napja, és egy baki parádét osztott meg a TikTokon.

Bár a színésznőt általában komoly szerepekben láthatjuk, a mindennapokban korántsem ilyen. Trokán Nóra a mindennapokban vicces, vidám és sokkal felszabadultabb. De Nóra nemcsak színházi-, és filmszínészként dolgozik, hanem gyakran szinkronizál, és több kollégájával egyetemben hangoskönyveket is készít. 

HOT feltöltés Trokán Nóra fiatalkoráról BORS
Trokán Nóra a mindennapokban sokkal vidámabb, mint ahogy azt szerepei sugallják (Fotó: Szabolcs László)

A gyönyörű színésznő, nemrég a saját TikTok oldalára tett fel egy videót, amely pont egy hangos könyv felvétele közben készült. Bár mindenki arra számítana, hogy a munkafolyamat egy szebb részét rögzítette Nóri, de nem! Ő inkább egy baki parádét készített. A videóban hallani lehet több nyelvbotlást, káromkodást, sőt saját magát rövid kritikával is illette.

A hangoskönyv blattolás nem csak játék és mese

 – írta a színésznő, viccesen a videó fölé.

Trokán Nóra szerint nehéz ma szülőnek, és gyereknek lenni

A színésznő még 2022-ben ment férjhez szerelméhez, akivel sikerül egy hónapig titokban tartaniuk a nagy napot. Így lassan aktuális kérdés, hogy milyen szülő lesz? Nóra szerint kihívást jelent a mai korban gyerekenek lenni, mint anno a '90-es években, amikor ő volt az! Nórának arról is van véleménye, hogyan lehet ezen segíteni a nevelésben.

Nehéz kérdés, mert ha tiltod a gyereknek, mondjuk, a közösségi médiát, akkor az ciki, mert nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, de közben meg kicsik még, hogy ők maguk kontrollálják. A gyerekek többségén azt látom, hogy nehezen kezelik, sokszor egyenesen dührohamot kapnak, ha megvonják tőlük a képernyőt. A mi generációnk nem erre volt trenírozva, úgyhogy ez egy nagyon nehéz lecke – mondta korábban a hot! magazinnak a színésznő.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek