Kavarás

Félreérthetetlen képet osztott meg az énekesnő, akit összehoztak Marics Petivel

Prac Lee

Létrehozva: 2024.05.27.

Sokat mondó fotót tett közzé az énekesnő, akit nemrég a VALMAR énekesével hoztak össze. Marics Peti és Binkhy állítólagos közös története fordulóponthoz ért.

Napjaink egyik legnépszerűbb fiúbandája a VALMAR, a két énekes, Valkusz Milán és Marics Peti a tinilányok kedvencei. A rajongók nemcsak a klippremiereket várják epedve, hanem bizony a két srác szerelmi élete is lázban tartja őket.

Marics Peti
Marics Peti Tóth Andival való zajos kapcsolata óta nem beszél magánéletről (Fotó: Szabolcs László)

Marics Peti élete nyitott könyv a rajongók szerint

Marics Peti a Tóth Andival való kapcsolata óta rendkívül diszkrét a magánéletét illetően, a közösségi média azonban sok titokról le tudja rántani a leplet. Így került napvilágra a kósza hír, miszerint Marics a Binhky művésznevű énekesnővel alkot egy párt. A két zenészt egy szemfüles rajongó egy ausztriai plázában látta romantikusan andalogni, majd a sztárokkal foglalkozó fórumokon egyre többen tudni vélték, hogy a két fiatal között izzik a levegő. Sőt, a magukat bennfentesnek valló kommentelők állították, Binhky eljegyzése is azért bomlott fel, mert harmadik félként Peti került a képbe.

Még a pletykák kirobbanása előtt Marics az Abaházi Presszóban vendégeskedett, a készülő Demjén-film apropóján, ahol a műsor utolsó perceiben viccelődve azt mondta, ha magánéletről kellene beszélnie, akkor tudna mit mesélni:

Van egy csaj, 24 éves…

kezdett bele, ám itt nevetésbe fulladt a beszélgetés, így nem folytatta a részleteket. Annyi mindenesetre stimmel, hogy Binhky éppen ilyen korú.

Marics Peti Binhky
Marics Peti és Binhky próbálta tagadni a románcukat, ám a rajongók ezt nem vették be. Az énekesnő most viszont félreérthetetlen képet osztott meg  (Fotó: Bors/YouTube)

Marics és Binhky hiába tagadta a kapcsolatot

Akárhogy is, az interneten terjedő pletykákat megfékezendő, Marics és Binhky végül tagadta a köztük lévő románcot: egy csetbeszélgetés részletét tették közzé, ahol egymással megbeszélték, hogy nem tudnak arról, hogy egy párt alkotnának. A rajongókat ez a képernyőfotó nem győzte meg, szerintük nagyon átlátszó tagadás volt, s továbbra is biztosra vették, hogy Marics Peti és Binhky együtt van.

Bár Marics azóta is hallgat a kapcsolatuk meglétéről, vagy nem-létéről, Binkhy most egyértelművé tette: nem Mariccsal jár!

Mást szeret Marics Peti barátnője

Az énekesnő egy 24 óráig elérhető Instagram-történetet tett közzé, amin egy titokzatos férfival – talán épp az egykori vőlegényével – autókázik. Az intimitás félreérthetetlen: összekulcsolt kezük a lány combján nyugszik.

Binhky újra összejött az exével?

– dobta fel a témát egy rajongó a Redditen.

Én úgy tudom, hogy az exének, Marcinak új párja van, aztán azóta ki tudja, mi a helyzet…

– Követni nem követik egymást, közös képek sem kerültek vissza, meg szerintem akkor nem csak ennyit mutatna belőle, ha a Marci ülne mellette, és a gyűrű sincs rajta – érkezett az okfejtés egy kommentelőtől, aki szerint egy teljesen új fiú került a képbe. Egy biztos: Binhky nem Mariccsal jár – már?

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek