Királyi család

Ekkora baj? Különleges bánásmódban részesül Katalin hercegné, Károly is óvja

Bors

Létrehozva: 2024.05.24.

A hercegnére most más szabályok vonatkoznak, mint eddig bárkire a királyi családban. Mindenkit csak az érdekel, hogy felépüljön!

Egy meg nem nevezett királyi forrás nyilatkozott Katalin hercegnéről. Mint azt elkotyogta, meglátása szerint Vilmos felesége „nagyon más helyzetben van”, mint Károly király, miközben mind a ketten rákkal küzdenek.

Katalin hercegné
A hercegné most a gyógyulásra koncentrál (Fotó: ZUMAPRESS.com / Northfoto)

A hercegné márciusban jelentette be, hogy megelőző kemoterápián esik át. Nem sokkal korábban, idén januárban az uralkodónál is rákot diagnosztizáltak, ő azonban mostanra visszatért hivatalos feladataihoz és egyre többször jelenik meg a nyilvánosság előtt is.

Senki sem akar nyomást gyakorolni Katalinra. Jelenleg az egyetlen dolog, ami számít, hogy jobban legyen, elég nagy megpróbáltatáson megy keresztül

- nyilatkozta a bennfentes, hozzátéve, a hercegnét olyan döntések meghozatalával sem nyomasztják, mint például az új dolgozók kiválasztása. Katalin jövőbeli szerepének fontosságát tükrözi, hogy annyi időt kap, amennyire csak szüksége van. Vele szemben azonban III. Károly nem vonulhatott el a nyilvánosság elől hosszú időre, neki a lábadozás során is többször jelet kellett adnia magáról, amit a betöltött pozíciója tett szükségessé.

Itt arról is írtunk, hogy a hercegné még „nem áll készen arra, hogy visszatérjen dolgozni”, az édesanya ugyanis kimerült, hányinger gyötri és sokat fogyott, valamint a kezelésének egyéb mellékhatásaitól szenved. A leginkább azonban az aggasztja, hogy bár gyerekei előtt igyekszik erősnek mutatkozni, nem tud minden kínzó tünetet elrejteni előlük. Bár sok a találgatás ezzel kapcsolatban, azt továbbra sem tudni, hogy Katalin és Károly a rák mely típusával vette fel a küzdelmet. A hírek szerint Károly szinte lányaként tekint Katalinra, ezért is igyekszik megadni neki mindent, amire szüksége van, még akkor is, ha ő maga sincs könnyű helyzetben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek