Királyi család

Még nem áll készen, friss hír érkezett Katalin hercegné állapotáról

Bors

Létrehozva: 2024.05.23.

A hercegné egyelőre a gyógyulásra koncentrál. Orvosai sem látják úgy, hogy visszatérhet a munkához.

Újabb hírek érkeztek a rákbetegséggel diagnosztizált Katalin hercegné állapotáról. Mint kiderült, a hercegné még „nem áll készen arra, hogy visszatérjen dolgozni”, de ennek ellenére rövid időre visszatért a közösségi médiába, hogy hírt adjon egy projektről, amelyen dolgozik.

Cameron Walker királyi tudósító szerint a 42 éves hercegné még leginkább a pihenésre koncentrál, de azért figyelemmel követi korábbi munkái alakulását. A mentális egészség hete alkalmából Katalin és Vilmos herceg egy videót tett közzé, amellyel az elme védelmére hívták fel a figyelmet - írja a New York Post. A hercegné az elmúlt évek során többször nyilatkozott arról, hogy a mentális egészség szempontjából meghatározó a kisgyermekkor, tehát egy gyermek életének első öt éve. 

Gyermekkorunkban az agyunk gyorsabban fejlődik, mint életünk bármely más szakaszában. Az ezen időszak alatt szerzett tapasztalataink, kapcsolataink és környezetünk egész életünkre hatással vannak. Ez az az időszak, amikor lerakjuk életünk alapköveit

- fogalmazott korábban Katalin. A felvilágosítással foglalkozó projektet még a betegsége előtt indították el, ezért sem hagyja a hercegné, hogy a "kényszerpihenője" alatt ez a fontos üzenet feledésbe vesszen. A hírek szerint hivatalos teendőihez csak akkor tér vissza, ha az orvosok is elérkezettnek látják az időt, ami még jó darabig eltarthat, egy bennfentes ugyanis elárulta, hogy az édesanya kimerült, hányinger gyötri és sokat fogyott, valamint a kezelésének egyéb mellékhatásaitól szenved. A leginkább azonban az aggasztja, hogy bár gyerekei előtt igyekszik erősnek mutatkozni, nem tud minden kínzó tünetet elrejteni előlük.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek