Párkapcsolat

Jennifer Anistonra rátalált a szerelem? Titokzatos férfivel kapták lencsevégre

KL

Létrehozva: 2024.05.23.

Lebukott a népszerű színésznő.

Ahogy arról beszámoltunk Jennifer Aniston nemrégiben gyűrűvel az ujján jelent meg egy díjátadón, amelyet követően egyből beindultak a találgatások.

Jennifer Aniston AFP
Jennifer Anistonra rátalált a szerelem? Titokzatos férfivel kapták lencsevégre Fotó: NurPhoto via AFP

Ám most újabb dolgok utalhatnak arra, hogy a színésznő megtalálta az igazit. Az 55 éves Jennifer Aniston szerelmi életéről nagyon keveset tudunk mióta ő és Justin Theroux elváltak egymástól 2017-ben. 

Sokan abban reménykedtek, hogy ő és Brad Pitt ismét összejönnek majd, de az elmúlt években világossá vált, hogy az egykori sztárpár nem tér vissza egymáshoz. A színésznek új kedvese van, és úgy tűnik, hogy Jennifer Anistonnak is: egy titokzatos férfival randizott a színésznő és lencsevégre is kapták őket.

A színésznőt - akit nemrég azért kritizáltak, hogy mókusszerűvé vált az arca - egy ősz hajú férfival fotózták le a kaliforniai Nyugat-Hollywoodban. Jennifer Aniston és a titokzatos férfi egy duplarandin vettek részt Rob Lowe-val és feleségével, Sheryl Berkoffal a Sunset Tower Hotelben. A négyes több órát töltött el egymás társaságában mielőtt érzékeny búcsút véve mindenki elindult volna haza a maga párjával.

Az álomalakú színésznő nagyon régóta nem volt látható egyetlen férfi társaságában sem, vagyis ez egy igen különleges alkalom. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy ki is a szerencsés illető - írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek