Szexi

Nézz ki úgy, mint az 55 éves Jennifer Aniston: mutatjuk a pofonegyszerű edzéstervét

Létrehozva: 2024.05.18.

Szinte hihetetlen, hogy ennyi idősen hogy nézhet ki valaki olyan dögösen, mint a Jóbarátok sztárja. A megoldás azonban nem valamiféle paktum az ördöggel, hanem egy viszonylag egyszerű edzésterv. Na meg persze a genetika.

Martyn Oakey fitnesz szakértő elárulta, milyen edzésprogramokat követ a színésznő és mit tehetünk mi hétköznapi emberek annak érdekében, hogy elérhessük ezt a hihetetlen alakot - írta meg a life.hu.

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Fotó:  Northfoto

A fitnesz szakértő válasza sokak számára lehet megnyugtató, ugyanis Jennifer Aniston napi rutinjának nem része a korán kelés és az edzőteremben izzadás hosszú órákon keresztül

a színésznő az alacsony intenzitású mozgásformák híve, sokkal nagyobb hangsúlyt feketetve arról, hogy a gyakorlat helyesen legyen kivitelezve a nagyobb súlyokkal történő edzés helyett - mondta el Oakey.

55 évesen Anistonnak már arra is oda kell figyelnie, hogy elkerülje a sérüléseket és minél kevesebb nyomást, stresszt helyezzen a testére.

 

A Jóbarátok sztárjának  kedvenc edzésprogramja a Pvolve, amely egy funkciónális gyakorlatsor, fő hangsúlyt fektetve a fenék, a comb és a hasizmokra, mindemelett pedig az egyensúlyt, a stabilitást és a mobilitást is fejleszti. 

 

A gyakorlatsorok célja, hogy ugyanazon mozgásokat utánozza, amelyeket az ember a mindennapjai során is végrehajt - írja a life.hu.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek