Királyi család

Ismét megelőzte Vilmos Harryt: egy régi barátja is a walesi herceget választotta helyette

H. A.

Létrehozva: 2024.05.27.

Vilmos herceg továbbra is elsőbbséget élvez.

Hugh Grosvenor, aki Westminster 7. hercege és egyben közeli barátja Harry hercegnek és bátyjának, Vilmosnak is, hamarosan megtartja az esküvőjét. Hugh és kedvese, Olivia Henson június elején mondja ki egymásnak a boldogító igent a Chesteri katedrálisban. Az eseménnyel kapcsolatban már korábban kiderült, hogy a sussexi herceg, Harry, visszautasította a meghívást, mivel szerette volna elkerülni a kínos találkozást azokkal a családtagjaival, akik jelen lesznek a menyegzőn, és már nincsenek jó viszonyban. Egyes feltételezések szerint azonban a hercegnek még egy oka volt arra, hogy a távolmaradás mellett döntsön.

Invictus Games - Dusseldorf
Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: Northfoto

Harry utálja a gondolatot, hogy teljesen elveszítse a kapcsolatot a régi etoni és katonabarátaival, és közel álltak egymáshoz Hugh Grosvenorral, de részt venni egy olyan esküvőn, ahol a bátyja fontos szerepet tölt be, olyan lenne számára, mintha a történelem a létező legfájdalmasabb módon ismételné önmagát

- nyilatkozta a Mirrornak a királyi író és szakértő, Tom Quinn, aki szerint Harry az eseménnyel kapcsolatban külön fájlalta azt, ahogy nem őt, hanem a bátyját kérték fel arra a feladatra, hogy köszöntse, majd eligazítsa a vendégeket a menyegzőn.

Harry úgy vélte, neki kellett volna felkínálni ezt a vezető szerepet, de a bátyja ismét elsőbbséget élvez.

Mindez azután történt, hogy egy névtelen forrás úgy nyilatkozott, Harry azért utasította vissza a meghívást, mert tudomást szerzett arról, milyen fontos feladatot vállalt Vilmos a barátjuk esküvőjén.

Vilmost felkérték, hogy vállaljon vezető szerepet az esküvőn, és ez arra késztette Harryt, hogy elutasítsa a meghívást. Ez volt az utolsó szög a koporsóban

- jelentette ki a forrás, míg más értesülések szerint Harry már azt megelőzően úgy döntött, hogy nem megy el az esküvőre, mielőtt nyilvánosságra került volna Vilmos vezető szerepe.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek