BULI

Így reagált Bochkor Gábor a hatalmas születésnapi bulijára

D.G.

Létrehozva: 2024.05.23.

Valóságos sztárdömping volt a legendás rádiós születésnapi buliján. Bochkor Gábor barátai, kollégái, kedvenc zenekarai mind eljöttek, és természetesen senki nem jött üres kézzel.

A magyar rádiózás megkerülhetetlen legendája, Bochkor Gábor március 25-én belépett a 6. X-be. Ezt a mérföldkövet egy felejthetetlen közös esten együtt ünnepelte meg barátaival, kollégáival, kedvenc zenészeivel és igen, az exeivel is. Az estet Tilla vezényelte le, aki rögtön elárulta, hogy sose látta még így Bocsit, aki nagyon izgult. Pedig a fellépők a barátai voltak: Anger Zsolt, Szujó Zoltán, Liptai Claudia, Frenreisz Károly, Geszti Péter, Jakupcsek Gabriella. És zenész barátai énekeltek is, hatalmas bulit csinált Curtis, Horváth Charlie, a Bikini, a Magna Cum Laude és Döglégy Zolee is. 

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor elérzékenyült a szeretettől, amit kapott (Fotó: Szabolcs László)

Hatalmas buli volt Bochkor Gábor szülinapja

A Budapesti Kongresszusi Központban egy estére színpadra álltak azok a zenekarok és előadók, akik az elmúlt 6 évtizedben közelről végigkísérték Bochkor Gábor pályafutását és a vendégei voltak azok az ismert barátok is, akik rengeteg kulisszatitkot tudnak a rádiós fenegyerekről - és ezek egy részét meg is osztották a telt házas közönséggel. Hát az biztos volt sírás is és kacagás is, Bochkor Gábor hol hatalmasakat nevetett, hol könnyekig meghatódott.

Pásztor Anna például elmesélte, hogy bizony a rádiós nemrég szerelmet vallott neki részegen, ami miatt úgy döntött ő szülinapi ajándékként egy hármas szexet ígért neki. Liptai Claudia pedig arról beszélt, hogy amikor először együtt dolgozott Bochkorral, annyira tartott tőle, hogy még azért is ő kért elnézést, amikor a rádiós rácsapta a kezére a vasajtót. Jakupcsek Gabriella pedig azzal csalt pírt a szülinapos arcára, hogy bevallotta, korábban megfordult a fejében az, hogy akár lehetne is köztük valami, annyira bejött neki. A műsorvezető szerint olyan dumája van és olyan jól néz ki, hogy a bugyik még a szekrényben is benedvesedtek.

A zenész barátok is nagyon kitettek magukért: Horrvát Charlie akkorát énekelt, hogy leszakadt a plafon, de a Tankcsapda és a Bikini is nagyon odatette magát. Az biztos, a közönség, a meghívottak is nagyon jól szórakoztak, Bochkor Gábor pedig egy felejhetetlen emléket tehetett el a szívébe. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek