Vége

Ennyi volt: nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat, szakított a sztárpár

B. V.

Létrehozva: 2024.05.20.

Igyekeztek megmenteni a szerelmüket, de a közös nyaralás sem segített már.

Mindenki meglepetésére szakított Harry Styles és Taylor Russel. A hollywoodi álompár immáron egy hónapja külön vált, románcuk mindössze 14 hónapig tartott. Kapcsolatuk vége azért is okozott meglepetést rajongóiknak, mivel az énekes és a színésznő áprilisban még egy közös japán nyaraláson vett részt. Igaz, a pletykák már akkor is megvoltak arról, hogy a páros azért szökött meg a világ elől, hogy lássák, rendbe tudják-e még hozni a kapcsolatukat. 

Úgy néz ki, ez nem sikerült, ám ezt már a nemrég megrendezett MET-gála óta sejtették a rajongók, mivel Taylor egyedül jelent meg a vörösszőnyegen. A színésznő szóló vonulását követően sokan azonnal a következő kérdéseket tették fel a közösségi médiában:

Harry Styles, miért nem vagy a MET-gálán? Miért? 

 Szétválásukat végül egy informátor erősítette meg:

Harry és Taylor útjai különváltak. Japán vakációjuk után rögös útjuk volt, úgyhogy szakítottak. Harry Amerikában volt, ő Angliában. Csodás párt alkottak, Taylor boldoggá tette Harry-t, de idővel feszültség keletkezett köztük.

A sztárpár először tavaly márciusban jelent meg együtt a nyilvánosság előtt egy romantikus séta során. Ezt követően pedig júliusban látták őket újra együtt, amikor is a színésznő Harry egyik koncertjén vett rész Bécsben. Utána pedig már már Harry volt az, aki Taylor egyik előadását nézte meg a londoni Nemzeti Színházban – írja a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek