Meglepő

Amerikai sztárok hasonmásai versenyeznek a TV2 műsorában – galéria

Niki

Létrehozva: 2024.05.20.

A Next Top Model Hungary műsorában szereplő lányok egytől egyig nagyon különlegesek, ám a nézők mégis felfedeztek némi hasonlóságot egyes versenyzők, és néhány amerikai híresség között. Össze is gyűjtöttük ezeket az „ikerpárokat”, ami legtöbbször igencsak hízelgő a lányokra nézve.

A TV2 Next Top Model Hungary című műsorában versenyző lányok hétről hétre fejlődnek a kamerák előtt és mutatják meg, hogy miért is ők a legalkalmasabbak a Magyarország következő topmodellje címre. Bár mind nagyon különleges karakterek, a nézők mégis vélnek némi hasonlóságot felfedezni a modellek és a hollywoodi hírességek között. Most galériában gyűjtöttük össze, hogy a rajongók szerint melyik lány, melyik amerikai híresség magyar hasonmása lehetne.

A Next Top Model Hungary zsűrije szívesen pózolt a hatalmas hóban
A zsűri minden héten durva kihívások elé állítja a Next Top Model Hungary versenyzőit (Fotó: Akos Perity/TV2)

A listában olyan nevek is szerepelnek, akik az Egyesült Államokban már elismert szupermodellek és a legnagyobb márkák arcaiként köszönnek vissza plakátokról. Ez igencsak hízelgő a lányokra nézve, hiszen mindegyikük nagy vágya, hogy hasonló karriert futhassanak be. Úgy látszik ehhez jó úton haladnak. Persze több színésznő és egy énekesnő is helyet kapott az összeállításban. Így a felsorolt Next Top Model Hungary versenyzők igencsak megtisztelve érezhetik magukat. 

A Next Top Model Hungary kihívásai egyre nehezebbek

Bár már több hete zajlik a verseny, a győztes kiléte még korántsem egyértelmű, hiszen a nézők szerint több lány is kifejezetten esélyes. Végül természetesen a zsűri dönti majd el, ki kaphatja meg ezt a hatalmas elismerést, de addig is, a lányoknak egyre hajmeresztőbb kihívásokban kell bizonyítania. Az eddigiekben is sor került már néhány igazán nehéz feladatra, mint a tüzes vonulás, a meztelen fotózás, vagy, amikor a számukra legfájdalmasabb szavakkal kellett szembenézniük a lányoknak. Legutóbb pedig az Alpok havas hegycsúcsai között kellett fürdőruhában pózolniuk, ami szintén nem ment könnyedén.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek