Baki

Hatalmas baki: A TV2 rappere beleesett a városligeti tóba

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.05.23.

A rapper még magán is olyan jót nevetett, hogy úgy érezte, meg kell osztania bakiját a követőivel. Hadas Alfréd videó forgatás során esett bele a tóba.

Hadas Alfréd a Sztárban Sztár leszek! második évadának döntős rappere megosztott egy videót a közösségi-oldalán, ami nagy mosolyt csalt sok nézője arcára. Ugyan nem azért, mert egy jó viccet mesélt volna, hanem mert egy forgatási baki során beleesett a városligeti tóba. A TV2 rappere megosztotta velünk, hogyan sikerült egy szimpla TikTok videó forgatása közben a tóban végeznie.

Hadas Alfréd
Ekkorát még nem bakizott a kamera előtt Hadas Alfréd (Fotó: Hadas Alfréd)


Videót forgatott a rapper

Alfréd egészen bevállalós, ha kamera előtt való szereplésről van szó. Ezt az is bizonyítja, hogy a rapper egy időszakban minden héten más-más hajszínnel flangált, mostanra már úgy tűnik az extrémebb helyeket sem kerüli egy jó felvétel miatt, főleg ha a zenéjének megjelenéséről van szó.

Egy szimpla promóciós forgatásnak indult az egész, mert pénteken fog megjelenni egy zeném Tóth Kiara és a Crazyboys együttműködésével. Megbeszéltük a srácokkal, hogy milyen jó felvételeket lehetne csinálni, ha a Városligetben a csónakázós tóhoz mennénk ki, majd a helyszínen jött az ötlet, hogy két tavat elválasztó párkányszerűségre álljak ki. Már egy pár dolgot bevállaltam forgatások miatt, szóval gyerekjátéknak tűnt ez is – kezdte a rapper a Borsnak, aki a párkányon szövegelt a kamerának, amikor is megtörtént a hatalmas baki.

Hadas Alfréd beleesett a városligeti tóba

A zenész ugyan a videó első felében nagyszerűen érzi magát mindaddig, amíg el nem vesztette az egyensúlyát. A környéken sétáló turisták egy nagy csobbanásra lettek figyelmesek:

Lehet csak túlságosan megfeledkeztem arról, hogy bele is eshetek, de két lépés között a cápás papucsomból kicsúszott a lábam, mert egy kicsit nagy rám, közben végig a kamerába próbáltam nézni és amikor elkezdtem borulni, már nem tudtam megtalálni az egyensúlyt újra és rendesen belezúgtam a vízbe – osztotta meg Alfréd, akin az ott sétálók jóízűen nevettek.

@hadas.alfred Az egyensuly erzekem eleg gatya😂😂😂 am PÉNTEK 15:00 ONLYFANS DROP @KIARA @CrazyBoys Offisől #foryou #fy #fyp #foryoupage #baki #vicces #funny #fun #fail #of ♬ ONLYFANS 05.24 DROP - Hadas Alfréd

Jót nevettek

Alfréd a vicces baki után egyből kimászott a tóból, miközben a környéken levő szemtanúk a bakiján nevettek. A rapper számára nem ez volt a legjobb fürdős élménye, de amint visszanézte a videót, egyből tudta, hogy meg kell osztania követőivel.

Nem mondanám életem legjobb wellnesses élményének. Büdös is volt a víz és még az ott sétálók is nagyot nevettek rajtam. Jó nem mondom, én is nevettem a felvételen, sőt egyből megpecsételődött, hogy ennek a videónak kell kikerülnie, de nem volt kellemes élmény. Az az egy szerencsém volt, hogy mindig tartok a kocsiban váltóruhát – szögezte le a rímhajlító, aki elmondta, a pénteken megjelenő videó klipjében eredményesebb az udvarlása, mint a baki videón.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek