SPORT

Gelencsér Timi a párkapcsolatáról vallott: „Ez nem feltétlenül működik"

mkb

Létrehozva: 2024.05.26.

Módosítva: 2024.05.26.

Fontos feltételhez kötötte a párválasztást a TV2 csinos sztárja. Gelencsér Timi csak olyan férfi mellett tudja elképzelni az életét, aki legalább annyira szeret sportolni, mint ő maga.

Gelencsér Timi mondhatni kettős életet él: a modellkedésben és szépségiparban való tevékenységével teljes mértékben a nőies oldalát erősíti, ám ha sportra kerül sor, akkor derekasan, mondhatni, férfiasan helytáll. Számára egy párkapcsolatban is rendkívül fontos tényező, hogy a férfi is szeressen mozogni: ez pedig tökéletesen igaz jelenlegi szerelmére.

gelencsér timi
Gelencsér Timi nőiesség és sportosság között egyensúlyozik, egyikről sem mondana le. (Fotó: Szabolcs László)

Gelencsér Timi: „Ez nem feltétlenül működik”

Nem tudnék választani a sportos és a szépségkirálynős énem között – árulta el a 2016-os Miss World Hungary győztese egy sportesemény sajtótájékoztatóján a Borsnak, mikor arról kérdeztük, mit felelne, ha választani kéne edzőcipő és magassarkú közül.
Egyik lábamon sportcipő, másikon tűsarkú… – vágta rá nevetve Timi, aki a sajtónyilvános megjelenésein és a hétköznapjaiban is a nőies megjelenés mellett teszi le a voksát, ám a sportolást semmiképp sem szorítaná háttérbe. Sőt, a párválasztást illetően is kardinális kérdés, hogy a mellette lévő férfi, partnere legyen az aktív programokban is.

Úgy gondolom, hogy ez az „ellentétek vonzzák egymást”, ez nem feltétlenül működik. 

Szerintem fontos, hogyha én szeretek sportolni, akkor a párom is szeressen. Így megyünk el túrázni, biciklizni, síelni. Ez szerintem nagyon fontos, mert így együtt gyűjtjük az élményeket. Ezeket nem lenne jó külön csinálni – szögezte le Timi, aki egy évvel ezelőtt fedte fel párja kilétét

Spontán kalandokat keresik

Gelencsér Timi és párja a magánéletüket azóta is óvja, a műsorvezetőnő csak elvétve oszt meg közös fényképeket, akkor viszont a világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkeznek be. Nyaralásból idén sem lesz hiány, ám a spontaneitás jellemzi majd a következő időszakot.

Több helyre is megyünk majd nyaralni. Belföldön fogunk utazni júniusban, augusztusban pedig külföldre megyünk, valószínűleg Olaszországba valahová, de még nem tudjuk pontosan! – újságolta lapunknak a TV2 sztárja.

Gelencsér Timi és párja márciusban Thiaföldön romantikázott. (Fotó: Gelencsér Timi)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek