merész

Fazekas Vivi tangás fotóval üzent Judy-nak: „A kép a te kedvedért van”

M. K.

Létrehozva: 2024.05.23.

Óriási lavinát indított el Judy jakuzzis fotója, amely után nem kellett sokat várni, hogy valaki védelmébe vegye az énekesnőt. Fazekas Vivi tangás fényképpel üzent a medence partjáról.

Fazekas Vivi Judy védelmére kelt, a napokban ugyanis hatalmas port kavart az énekesnő jakuzziban összebújós fotója, amelyben első ránézésre meztelenül ült be párjával. A kommentelők kiakadtak, Judy pedig, bár gondolkodott rajta, hogy leszedje a posztot, helyette inkább csak a kommentelési lehetőséget tiltotta le. 

Fazekas Vivi
Fazekas Vivi megvédte Judy-t (Fotó: Markovics Gábor / Mediaworks archívum)

Fazekas Vivi megvédte

A médiaszemélyiség és az énekesnő köztudottan jó barátnők, Vivi tehát azonnal megtámogatta Judyt, 24 óráig elérhető Instagram sztorijában így üzent neki: 

Az élet szép, a kedvünk jó, Kis Judy barátnőm meg úgy döntött, tegnap felrobbantja az internetet! A hozzáfűzni valóm csak annyi, hogy kinek mi köze hozzá? Judykám… úgy szeretünk, ahogy vagy, olyannak, amilyen vagy! Ne érdekeljen a számodra ismeretlen emberek véleménye, ettől még a hangod nem változott, legalábbis reméljük és köszönjük neked az elmúlt 26 évet, töltsünk még együtt nagyon sokat. Ui: a kép a te kedvedért van.

Nem maradt el a válasz Judy részéről sem, a saját oldalán osztotta tovább Vivi képét, azzal a vicceskedős kommenttel, hogy „kicsit sok a ruha rajtad, nem elég közönséges”

Fazekas Vivi
Fazekas Vivi így üzent barátnőjének (Fotó: Fazekas Vivien Instagram oldala)

Judy polgárpukkasztó fotóját sokan félreértették

Az énekesnő a Ripostnak mondta el véleményét arról, hogy a kommentelők ennyire kiborultak merész bejegyzésén.

„Elképesztő, hogy tényleg csak azt akartam megmutatni, milyen boldogok vagyunk, és azt még nem is mondtam, hogy miközben ez a fotó készült, a lányom is ott volt a jakuzziban. És igen, Majszi előtt simán mászkálok meztelenül, tudom, ez is megosztó téma, de sebaj! Egyébként lehet nem látni, de van rajtam bikini, Krisztiánon pedig fürdőgatya, de ha nem lenne, ahhoz se lenne senkinek köze. Majszi is olvasta a kommenteket, ő se értette, mi a baj, mi verte így ki a biztosítékot. De tényleg, bocsánat, már, hogy kivételesen megosztottam egy merészebb fotót. Aki ismer, tudja milyen szemérmes vagyok, én a strandra is egyberészes fürdőruhában megyek. De ok, akkor nyáron majd csadort veszek fel a tengerpartra.”

A 49 éves sztáranyuka elárulta, párjával egyébként nagyon jól szórakoztak a hozzászólásokon.

Fotó: Kis Judy Instagram oldala

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek