Életmódváltás

Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott: "Nem volt kis menet"

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.05.26.

Az ismert tévés már nem is tudja hordani a régebben viselt ruháit. Erdélyi Mónika egy 15 éves időszakra tett most pontot.

Erdélyi Mónika, az ikonikus Mónika Show egykori műsorvezetőnője hatalmas átalakuláson ment keresztül testileg és lelkileg is az elmúlt időszakban, ugyanis rengeteget fogyott egy teljes életmódváltással. Az 56 éves tévés-youtuber elmondta, ez egy nagy mérföldkő számára.

2024.05.17
Magyar Zenen Háza
Dívák kiállítás nyilvános
Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott (Fotó: Markovics Gábor)

Húsz kilót fogytam és ultra büszke vagyok magamra, hogy végre sikerült így 15 év után, mert nem volt kis menet, azt azért el kell mondjam 

– kezdte a Borsnak Mónika, aki hosszú kínkeserves próbálkozás után végre rátalált arra, ami a legjobb a testének.

15 évnyi kínlódásra tett így pontot most ez a program, hiszen több kúrán is túlestem már. Az ember mindig ezt csinálja, egy ideig próbálgat ezt, próbálgat azt, ami ideig-óráig hoz valami eredményt, aztán mégsem. Most jött el az a program, amit nekem találtak ki, hogy lement a húsz kiló, mert eddig nem ment le – osztotta meg velünk az anyuka, aki nem tartja véletlennek, hogy eddig ez nem sikerült neki.

Valami oka csak kellett, hogy legyen, hogy 8-9 kilóig ment, de a húszig csak most sikerültjegyezte meg a tévés, akin már régen hordott ruhái csak lógnak.

Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika Jákob Zoli oldalán a Fitness Fesztivál sajtótájékoztatóján (Fotó: Szabolcs László)

Erdélyi Mónika óvatosan cseréli a ruhatárát

A sokak által ismert tévés bevallotta, van még út előtte, de már régen hordott ruhái egyáltalán nem jók rá. Óvatosan vásárol csak ruhát, mert még vannak célok, amiket el akar érni a fogyásban:

Ruházkodás terén most egy ilyen köztes állapot van, tehát azok a ruhák már nyilván nem jók, amik húsz kilóval ezelőtt jók voltak, viszont még nem értem el a végét, szeretnék még egy pár kilót leadni, így nagyon óvatosan ruházkodom újra, nehogy azokat is le kelljen cserélni – jegyezte meg Móni, aki testileg és lelkileg is lezárt egy 15 éves időszakot az életében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek