BÉKE

Curtis bocsánatot kért Völgyi Zsuzsitól — volt miért…

Buster

Létrehozva: 2024.05.24.

Módosítva: 2024.05.24.

Olyan gyorsan még nem simult el sztárbalhé, mint ahogy a rapper és Völgyi Zsuzsi nézeteltérése. Curtis ugyanis igazi úriemberként viselkedett és bocsánatot kért a dalszövegében elhangzó durva sértés miatt, amit ugyan csak Győzikének címzett, de mégis megbántotta vele az énekesnőt.

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, Völgyi Zsuzsi, teljes joggal a szívére vette Curtis legfrissebb dalszövegét, melyben külön rímpárt szentelt a Romantic zenekarnak, nem éppen jó fényben feltüntetve őt, Katinkát és Győzikét.

Völgyi Zsuzsi Curtis
Völgyi Zsuzsi megbocsájtott Curtisnek. (Fotó: Völgyi Zsuzsi)

Mivel az ismétlés a tudás anyja, mutatjuk újra azt a bizonyos strófát: 

„Nem vagyok Győzi se Nagy Feró
Csak egy őszinte újpesti kanyhaló
Lesz itt tűz, s*ggnyaló…
Romantic lemez és kandalló” üzent be alapvetően a showman-nek Curtis, de ezzel belegyalogolt a két énekesnő, és főként Völgyi Zsuzsi lelkébe is, aki csípős választ adott a rappernek. 

„Az én világomban nem csókolgatjuk azt, akiről rossz a véleményünk”

„Azt gondoltam, hogy Széki úrral, ha nem is barátok, de jó ismerősök vagyunk. Legalábbis utaltak erre jelek, amikor találkoztunk itt-ott. Persze lehet, hogy tévedek, és Attilánál a puszi és az ölelés nem egy bizalmasabb viszony hozadéka, de az én világomban nem csókolgatjuk azt, akiről rossz a véleményünk. 

Pont emiatt lepett meg, amikor olvastam a posztját, melyben új lemezt vizionál a Romantic-nak olyan áthallással és kontextussal, amivel nyilván nem azt akarta üzenni, hogy mennyire örül a víziójának”

mondta a Ripost-nak szerdán az énekesnő, akinek szavaira Curtis azon melegében reagált. Zsuzsi erről már jóval nyugodtabban, sőt inkább kedvesen nyilatkozott a Borsnak.

Curtis 2024.05.22bochkor 6X Bockor Gábor Kongresszusi Központ /Curtis
Curtis bocsánatot kért még aznap az énekesnőtől. (Fotó: Szabolcs László)

Curtis kemény külseje érző szívet takar

Curtis bebizonyította, hogy tulajdonképpen ő egy kedves csibész, aki képes belátni, ha oktalanul bánt meg másokat. Tőlem és Katinkától is elnézést kért, amiért a Győző iránt táplált ellenérzéseit összességében a Romantic-ra tolta. Hogy őszinte legyek, nem csak, hogy nagyon jól esett, amit írt, de meg is lepett. 

Mondjuk ki, a kemény külső érző szívet takar, bár ezt azért eddig is sejtettem. Ezért is esett olyan rosszul, hogy egy rímért beáldozta az egyébként jó viszonyunkat.

Itt jegyezném meg, hogy Győző a harcostársam, a barátom, szinte a családtagom, így továbbra is tartom, hogy kiállok mellette, ha támadják. Ennek ellenére tényleg hálás vagyok Curtisnek a belátásértfogalmazott Völgyi Zsuzsi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek