Születésnap

Elszökött a világ elől Bódi Guszti és a születésnapos Margó

Zs.

Létrehozva: 2024.05.24.

Csütörtökön ünnepelte a 62. születésnapját Bódi Margó énekesnő, televíziós személyiség. A hírességtől azt várná az ember, hogy hatalmas bulival ünnepel a család, ehhez képest Margó és Bódi Guszti faképnél hagyott mindenkit.

Bódi Margó nevét több, mint négy évtizeddel ezelőtt ismerte meg a széles nagyközönség, ekkor kezdett ugyanis befutni a Nagyecsedi Fekete Szemek zenekar, ahol az akkor igencsak fiatal énekeső (alig volt 17 éves) elkezdhette bontogatni a szárnyait. A közös munka Bódi Gusztival az első perctől kezdve szerelem is volt, a házaspár ma már 49 (!) éve él harmonikus kapcsolatban, nagy családot alapítottak, és a zenei karrierjüket is a legnagyobb harmóniában egyengetik. Margónak csütörtökön volt a születésnapja. Bár általában nem illik megkérdezni, az énekesnő mégis büszkén vállalja, hogy a 62-be lépett. Mint mondja, fizikailag és szellemileg is remekül érzi magát, a kor szerinte csak egy szám, amivel nem is akar foglalkozni. 

Bódi Margó
Bódi Margó lassan ötven éve él Guszti feleségeként, amiért nagyon hálás Fotó: Szabolcs László

Bódi Margó így ünnepli a születésnapját

A Bódi családban egy ünnep, az felér egy kisvárosi fesztivállal, a családtagok és a barátok, ha összegyűlnek, ott nem ritka 150-200 ember sem, így Margó születésnapját is úgy képzeltük el, hogy egy héthatárra szóló bulival ünnepel a família. Ehhez képest Margó és Guszti egészen mást talált ki idénre... 

Furcsa módon maguk mögött hagytak csapot-papot, és kettesben szöktek el. Hogy miért döntöttek a csendes ünneplés mellett, arról a főszereplőket kérdeztük: 

Margóval már régen megbeszéltük, hogy ha nem kerek születésnap van, akkor nem akarunk nagy bulit tartani. Az elmúlt hosszú évek alatt volt már olyan dínom-dánom, 100-200 vendéggel, hogy csak na... Most már nem vágyunk erre, ha őszinték akarunk lenni. Eljön az idő, amikor jobb a csend

– nyilatkozta a Borsnak Bódi Guszti, aki így folytatta: 

– Margó megérdemli a kényeztetést. Nem akarom, hogy a születésnapján bemenjen a konyhába, sürögjön-forogjon. Ha otthon maradunk, biztosan nem bírta volna ki, ő nem tud csak úgy üldögélni... szaladgált volna.

A születésnapjára megleptem egy wellness programmal, elhoztam őt a kedvenc hotelünkbe. Itt nagy meglepetés várt minket egyébként, mert amikor megérkeztünk, a recepción ugye látják a születési dátumokat, és bár sima szobát béreltünk, megkaptuk a legszebb lakosztályt erre a napra. Nagyon kedves gesztus.

– tette hozzá Bódi Guszti, akitől természetesen azt is megkérdeztük, hogy hol az ünnepelt, miért nem tudunk vele is személyesen beszélni? 

– Margót befizettem a létező összes masszázsra, úgyhogy őt ma egész nap kényeztetik. Meg is érdemli ez a drága asszony! – teszi hozzá Guszti. 

– Szeretem őt mindhalálig! Ha újra kellene kezdenem, vele kezdeném újra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek