Vívódás

Sokat vívódott kapcsolatuk elején Berki Mazsi, mégis rögtön összeköltöztek Zoltánnal: "Átadtam magam ennek a szerelemnek"

Cs.G.

Létrehozva: 2024.05.26.

Berki Krisztián özvegye nagyon sokat vívódott önmagában, hogy méltó-e férje halála után a szerelemre. Bár Berki Mazsi és párja sokáig nem mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt, de már a kapcsolatuk elején összeköltöztek.

Berki Mazsinak két évvel ezelőtt teljesen új alapokra kellett helyeznie az életét. Férje halála után teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, befelé figyelt, és kislánya, Emma boldogsága volt számára a legfontosabb. A szerelem azonban – mint tudjuk – nem válogat, a legváratlanabb időpontban tud rátalálni az emberre. Bár eleinte talán próbált is ellenállni, Mazsit eltalálta Ámor nyila, mára pedig már fel is vállalta, hogy egy párt alkotnak Zoltánnal, akivel a fővárostól távolabb, Székesfehérváron kezdett új életet.

Berki Mazsi
Berki Mazsi nagyon sokat vívódott, hogy nyilvánosságra hozza-e új kapcsolatát, vagy sem  (Fotó: Szabolcs László)

Sokak vívódott Berki Mazsi párja miatt

Berki Mazsi nemrég a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorában beszélgetett új kapcsolatáról, ahol minden részletet megosztott a műsorvezetőkkel, hogyan talált rá új szereleme, Zoltán.

– Jött egy kattanás az életemben, illetve azon a nyáron, a nyár végén, jött egy szerelem, és ott volt a kérdés, hogy ezt szabad, nem szabad, hogy álljak ehhez az egészhez hozzá, el fognak ítélni, lesz-e olyan komoly, hogy fel tudom-e vállalni, vagy sem? Attól féltem, ha meglátnak egy idegen férfival, akkor azonnal összeboronálnak vele. Nagyon veszélyes is volt, hogy látnak az én esetemben, hogy vállaljak-e egy ilyen kapcsolatot, vagy sem, és hogy kockáztassak-e! De éreztem, hogy szerelmes vagyok, éreztem azt az érzést, amire minden ember vágyik az életében. Így belementem, és átadtam magam ennek a szerelemnek – mesélte Mazsi Palik László kérdésére. 

Már kapcsolatuk elején összeköltöztek

Mazsi bevallotta, hogy nagyon gyorsan jött ez a szerelem mindkettejük részéről, mert Zoltánnak is volt egy korábbi kapcsolata, amit gyászolt, de ebben a folyamatban egymást támogatva jutottak túl. Majd úgy érezték a szerelmesek, hogy tavaly ősszel teljesedett ki a kapcsolatuk. Dombóvári Vanda azt is megkérdezte, hogy hamar találkoztak-e egymás gyermekeivel is.

Hát mi rögtön össze is költöztünk! – mondta Mazsi, majd azt is hozzátette, hogy ők már a kapcsolatuk elején ennyire biztosak voltak egymásban.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek