Szeretet

„Otthon” – Dér Heni közös fotón mutatta meg mekkorát nőttek a gyermekei

K. C.

Létrehozva: 2024.02.23.

Dér Henrietta Vajdaságból származó magyar énekesnő, aki a Sugarloaf együttesben kezdte pályafutását. Kommunikáció-média szakos, valamint politológus és operaénekesi diplomával rendelkezik. Heni első gyermekét 2021-ben hozta világra a kisfiú pedig a Bendegúz nevet kapta. Majd 2023 júliusában megszületett Bakos Gergővel közös második gyermeke, aki ezúttal egy kislány lett és a Blanka nevet kapta.

Dér Heni
Fotó: Sulyok László

Dér Heni rendkívül sokoldalú tehetség, ám most az első és legfontosabb szerepe az anyaság. Manapság a mindennapjai két imádott gyermeke körül forog, akikről időnként egy-egy fotót is megoszt a közösségi oldalán. A rajongók pedig kivétel nélkül mindig kitörő lelkesedéssel fogadják, ha többet megtudhatnak Bendegúzról vagy Blankáról. Így mondanunk sem kell a két kicsi apukájukkal közös legújabb fotója hatalmas sikert aratott. 

Bakos Gergő ugyanis tagadhatatlan büszkeséggel ölelte magához két pici gyermekét, a szeretetteljes pillanatot pedig Dér Heni megörökítette és meg is osztotta Instagram-oldalán. 

„Otthon” - írta Dér Heni a cuki fotójához, amiről csak ő maga hiányzik. A testvérpár apukájukkal közös fotóját ide kattintva tekintheted meg. 

- De szépek, ők így hárman

- Nem szerelmes Apa, ááá dehogyis 
- Apuka milyen szerlmesen néz pici lanyara ! Csodálatos fotó, árad a szeretetről !

- írták a rajongók.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek