Gyilkosság

Holtan találták meg a műsorvezetőt, megrázó részletek derültek ki

L.A.

Létrehozva: 2024.02.28.

A rendőrség nyomoz az ügyben.

Mint megírtuk, néhány hete eltűnt a népszerű, ám nagyon fiatal műsorvezető, Jesse Baird és kedvese. Amikor az eltűnés tényét bejelentették, a rendőrség nyomozásba kezdett, és a lakásukon egy puska töltényét találták. A folyosó véres volt, ebből arra következtettek, hogy meggyilkolhatták őket. Ezután megtalálták a tévés holttestét. Most újabb sokkoló részletek derültek ki a haláleset kapcsán, erről a Metro számolt be.

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

A portál szerint két szörfzsákban találták meg a tévés és kedve holttestét egy vidéki ingatlanban, több mint 100 mérföldre Sydneytől - ahol utoljára látták őket, napokkal az eltűnésük bejelentése után. A gyanúsított egy rendőr, aki állítólag végül bevallotta, hol rejtette el a holttesteket.

Daniel Doherty nyomozó-felügyelő elmondta, hogy megpróbálták a holttesteket kővel és törmelékkel befedni. A családok azóta személyesen is kimentek a helyszínre, ott virágokat helyeztek ki a szeretteiknek, és egy kis megemlékezést tartottak nekik.

A tragédia után rengeteg részvétnyilvánítást kapott a család a kollégáktól is, akik igyekeznek megbirkózni a szörnyű hírrel:

Jesse-t mérhetetlenül szerették. Mindannyiunknak összetört a szíve de el sem tudjuk képzelni, milyen fájdalmat kell elviselnie a közvetlen családjának. Nyugodjék békében!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek