Hoppá!

Elárulta a titkot Horváth Gréta: ez kell a tartós párkapcsolathoz

H. A.

Létrehozva: 2024.02.20.

Az influenszer egy kérdezz-felelek során osztotta meg a véleményét a témában.

A tartós és sikeres párkapcsolat kulcsát szinte mindenki másban látja: a többség viszont abban egyetért, hogy a kölcsönös tisztelet és kommunikáció alapvető, amennyiben szeretnénk minél tovább boldogan élni a partnerünkkel. Horváth Gréta a minap egy kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, melynek során az egyik követője aziránt érdeklődött, az influenszer szerint mi a titka egy tartós párkapcsolatnak.

Horváth Gréta / Fotó: Instagram

Igény az új közös dolgokra : ezek rengeteg kapcsolódást adnak és fejlődési lehetőséget, amit közösen éltek meg, egymást támogatva

- írta válaszában Gréta, a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, majd ezután a közös értékrendet, a sok beszélgetést és igényt a kommunikációra, a minőségi időt, valamint a közös programokat sorolta fel, mint nélkülözhetetlen elemeket.

Ne kényszer legyen. Például, ha én nem szeretem a focit, akkor ne legyen minden este az a program, hogy  némán bambul és egy szót sem szól a másikhoz. Ha meg nem meccs van, akkor a telefont nyomkodja, vagy számítógépes játékot tol éjszakába menően. Ezen a vonalon sosem tudtam partner lenni. Ebből kifolyólag közös érdeklődési kör

- fejtette ki bővebben a közös programokkal kapcsolatos véleményét az influenszer, majd legvégül a hűséget és a másik fél felé tanúsított tiszteletet is megemlítette.

Horváth Gréta
Fotó: Instagram

Horváth Gréta valószínűleg saját tapasztalatból beszélt, miután a házassága már két éve véget ért: Meggyes Dávid négy év után döntött úgy, hogy kilép a kapcsolatukból. Azóta sok minden lezajlott az influenszer életében, mondhatni, teljesen kicserélődött: leadott közel 30 kilót, életmódot váltott, és még egy új hobbira is szert tett, amikor nemrégiben belevágott a hegymászásba. Úgy véli, sokkal bátrabb és magabiztosabb lett, ráadásul végre úgy élheti az életét, ahogy az neki a legjobb.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek