Felejtés

Kiheveri a szakítást: T. Danny egyedül utazott el egy trópusi szigetre

Cs.G.

Létrehozva: 2024.01.11.

A rapper nemrég elhagyta az országot és egy trópusi szigeten piheni ki az elmúlt hónapok hajtását. T. Danny kénytelen volt egykori barátnője, Kecskés Enikő nélkül elutazni.

Hónapok óta foglalkoztatja az internet népét, hogy mi van a TV2 sztárjai,T. Danny és Kecskés Enikő között. Bár a pár egyik tagja sem nyilatkozott soha a magánéletéről, a rajongók kíváncsi tekinteteinek hála mindig összerakták, hogy éppen hányadán állnak egymással. Bár a miután a Dancing with the Stars élő adásaiban Kecskés Enikő mindig a helyszínen szurkolt a szerelmének, nem volt nehéz dolga az alkalmi nyomozóknak. Igaz, arra figyeltek Enikőék, hogy ne készüljön róluk közös fotó, de a táncos műsor döntőjében mégis úgy döntöttek, hogy felvállalják szerelmüket.

T. Danny
T. Danny legújabb zenéje is bizonyítja, hogy vége a szerelemnek közte és Kecskés Enikő között (Fotó: TV2)

A rajongóknak újabb bizonyítékot jelentett a szakításra, hogy évértékelő posztjában T. Danny kihagyta Enikőt, akit eddig sosem felejtett megemlíteni, még ha nem is név szerint.

Illetve a rapper fáradhatatlanul dolgozik legújabb dalszövegein, melyek közül egyet megmutatott a rajongóinak, és ez szintén ráerősít a szakításról szóló pletykákra.

Olyan kár, de te már soha nem leszel a feleségem. Közös évek, külön álmok, nem kell még egy hazugságod, ezért tényleg, olyan kár volt. Mondjuk ki akkor, viszlát, többé nem látsz. Gyűrűt tettem volna rád, de nincs tovább... 

– énekli Dani a felvételen, melyen egyesek szerint jól hallható a fájdalom a hangjában.
 

T. Danny
T. Danny valószínűleg egyedül utazott el (Fotó: Instagram)

Egyedül utazott el T. Danny

A minap T. Danny gondolt egyet, összepakolt, repülőre ült és egy trópusi szigetig meg sem állt. Az utazás képeit a közösségi oldalán osztotta meg huszonnégy órán át látható Instagram-történetében. A legfurcsább az egészben, hogy Danny láthatóan egyedül hagyta el az országot, és csak annyit írt a repülés közben készült képhez: "Majd jövök". Sajnos azt pontosan nem lehet tudni, hogy hova is utazott. De feltehetően a szerelmét szeretné elfelejteni, és a sok munka utáni megérdemelt pihenés is ráfér.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek