Királyi család

Meghan Markle őrülten féltékeny: csak egy dologra vágyik igazán, de azt sohasem érheti el

H. A.

Létrehozva: 2024.01.03.

A szakértő szerint Meghan Markle egy olyan csatát vív, amelyet sohasem nyerhet meg.

Meghan Markle és Harry herceg még 2020-ban hagyta maga mögött a királyi családot, és ezzel egy időben lemondtak arról, hogy aktív tagok legyenek. A sussexi hercegi pár azóta is gyakran kerül a figyelem középpontjába: hol a dokumentumfilmjükkel, hol Harry herceg önéletrajzi kötetével. Egy királyi szakértő azonban nemrég úgy nyilatkozott, Meghan tulajdonképpen egy dologra vágyik igazán, ám ezt sohasem érheti el.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Meghan Markle / Fotó: Northfoto

Tom Bower királyi szakértő úgy látja, a sussexi hercegné őrülten féltékeny a sógornőjére, Katalin hercegnére, akinek megadatott mindaz, amiről ő csak álmodhat.

Katalin ragyogó, Katalin sikeres, Katalin népszerű: minden, amire Meghan valaha vágyott. Meghan királyné akar lenni, és nem csak az ötödik az öröklési sorrendben, Harryvel együtt

- jelentette ki Bower, aki szerint Meghan hiába is törekszik arra, hogy lekörözze Katalint, mivel egy eleve vesztes csatát vív.

Meghan soha nem tudta legyőzni Katalint, egyáltalán nem. Mindennel, amivel próbálkozik, csak aláássa a státuszát, és ahelyett, hogy visszatérne ahhoz a magánélethez, amire azt mondta, hogy szüksége van – és amiért el kellett hagynia Nagy-Britanniát –, valahányszor a reflektorfénybe kerül, egy kicsivel mindig többet veszít. Egyszerűen nem tud nyerni

- tette még hozzá.

Egyes források szerint a sussexi hercegi pár számára 2024 lehet a megváltás éve, miután az előző évben elérték a mélypontot, önsajnáltató dokumentumfilmjükkel és Harry ugyancsak panaszos hangvételű memoárjával. Azzal kapcsolatban is röppentek fel pletykák, hogy Meghan visszatérne korábbi hivatásához, a színészjátszáshoz, azután, hogy 2017-ben visszavonult - írja a Daily Express.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek