ÚJJÁSZÜLETÉS

Kollányi Zsuzsi: „Már nem akarok tetszeni a férfiaknak”

Bors

Létrehozva: 2024.01.22.

Az énekesnő új tervekkel vág neki az új évnek.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött az énekesnő. Bár Kollányi Zsuzsinak a temérdek jó mellett válásban és szakításban is volt része, egyáltalán nem csüggedt, hanem pozitívan tekint a jövőbe.

Kollányi Zsuzsi
Kollányi Zsuzsinak szakításban és válásban is volt része, viszont egyáltalán nem csügged, hanem pozitívan tekint a jövőbe.
(Fotó: TÓTH IMRE)

Mindenből kijutott bőven az énekesnőnek, aki korábban csak a hot!-nak nyilatkozott arról, mi történt vele a legviharosabb vagy a legboldogabb pillanataiban, amelyek – így utólag értékelve – mind hozzátettek ahhoz, ami most ő.

Az elmúlt húsz évem legnehezebb időszaka volt a tavalyi év. Nagyon sok változás volt benne, főleg a mentális vetületeket illetően. Sok felismeréssel, lezárással és önmagammal kapcsolatos újraindulással telt az elmúlt időszak

kezdte az édesanya a hot! magazinnak.

Zsuzsi korábban már többször járt pórul amiatt, hogy önzetlenül gondolkodott, és sok esetben másokat helyezett maga elé.

Borzasztó sok energiát vett el az életemből az, hogy megpróbáltam megfelelni a sok esetben nem is valós elvárásoknak, ez pedig csírájában fojtott el. Most először nem hasonlítom magam senkihez. 

Már nem akarok tetszeni a férfiaknak. Nem érzem azt, hogy többet kellene magamból mutatni vagy adni ahhoz, hogy mások kedveljenek. Nem érzem azt, hogy ne lennék szerethető. Ha valakinek így vagyok jó, ahogy, akkor minden szuper, de ha nem, akkor sem dől össze a világ.

Az énekesnő kész tervekkel vág neki a következő időszaknak, ami elmondása szerint sok izgalmat tartogat a számára mind szakmai, mind önismereti téren.

Elhatároztam, hogy jobban szeretnék a megérzéseimre hallgatni, mert hajlamos vagyok teljesen figyelmen kívül hagyni őket, pedig rettentő erősek. Nemrég kezdett megfogalmazódni bennem, hogy eddig nem az alapján ítéltem meg az életemet, hogy én mit tartok helyesnek, hanem mindig másokhoz próbáltam igazítani. 

Rájöttem: nem lehet hiteles életet élni úgy, hogy nem követem a saját megérzéseimet és a saját érzelmeimet, és másokéhoz igazítom a saját komfortérzetemet. Ezen szeretnék dolgozni az idei évben

tette hozzá Zsuzsi.

Kollányi Zsuzsi
Az énekesnő egyszerűen nem bír leállni: idén több dallal is készül. (Forrás: hot!)

Folyamatosan dolgozik

Az énekesnő egyszerűen nem bír leállni: idén több dallal is készül, amelyekhez folyamatosan forgatják a videoklipeket, így egyáltalán nincs nyugis időszaka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek