BESZÓLÁS

Havas Henrik lehülyézte Lagzi Lajcsit: "nem fogta föl, hogy milyen következményekkel járhat"

Buster

Létrehozva: 2024.01.21.

Bár Havas Henrik és Dömsödi Gábor szinte semmiben nem értettek egyet Hajdú Péter emblematikus kanapéján ülve, de egyetlen kérdésben igen.

A honi televíziózás két doyenje jó kapcsolatot ápol, de valahogy mindig csúnyán összevesznek, ha egy légtérbe kerülnek. Ugyanakkor a hangos és gyakran személyeskedő vitázás, már-már a védjegyükké vált, így már a beszélgetés elején sejteni lehetett, hogy a Frizbi TV legfrissebb videójában is hallhatunk majd néhány csörtét. 

Havas Henrik
Havas Henriknek és Dömsödi Gábornak szinte védjegyükké vált a hangos és gyakran személyeskedő vitázás.
(Fotó: Fotó: YouTube/Frizbi TV)

„Lajosnak lelke van...”

A két újságíró hozta is a formáját, így egész meglepő volt hallani, hogy egy hír hallatán azonos álláspontra jutottak. Hajdú Péter a majd 5 milliárd forintért hirdetett Galambos birtokról beszélt, ami kapcsán Havas Henrik és Dömsödi Gábor is kifejtette véleményét a trombitaművészről.

Én a Lajost nagyon sajnálom és nagyon kedvelem is őt. Éppen mondtam egy beszélgetésben, amikor valaki szidta őt, hogy akkor is megbűnhődött volna, ha nem ültetik le.

 Ha meg lehetne látogatni, meg is tenném. 

Őt nagyon meghurcolták és már soha nem lesz az, aki volt. A Lajosnak lelke van és soha nem fogja feldolgozni azt, ami vele és a családjával történt fogalmazott Dömsödi Gábor.

Havas Henrik
Havas Henrik és Dömsödi Gábor is kifejtette véleményét Galambos Lajosról.
(Fotó: Fotó: YouTube/Frizbi TV)

„Nem fogta föl, hogy irtózatos kockázatot vállal”

A Tanár úr első körben csak egyetlen mondattal kommentálta Galambos Lajos ügyét.

Egyszerűen nem tudom megmagyarázni, hogy miért volt erre szüksége szúrta be Havas

Olyan ez, mint a játékszenvedély. Lajcsi sportot csinált abból, hogy valamit olcsóbban kapjon meg. Nem azért, mert szüksége volt rá

kontrázott rá Gábor, mire Henrik elmondta, mit gondol. 

„Nem érted, hogy ő egyszerűen nem érzékelte, hogy ez bűn?! Nem fogta fel, hogy irtózatos kockázatot vállal. Emberéletek, a családja sorsa múlik rajta.

 A Lajcsi az az egyszerű ember, aki nem fogta föl, hogy milyen következményekkel járhat az, mit tesz. Nem tudom… Én is csak a jó embert ismerem benne mondta, majd egy történetet is felidézett, ami Galambos Lajosról beugrott neki.

Egyszer egy vidéki cukrászdában, amit egy távoli rokon üzemeltet, fellépett a Lajcsi és éjfél után az asztalunkhoz ült. A Havasné megkérdezte, hogy kimenne-e vele az utcára és elfújná-e neki az Il Silenciót. Lajcsi fogta magát, kiballagott Havasnével Zács főutcájára és elfújta neki. 

Tündéri figura! Imádni való! És hülye!

  jelentett ki Havas Henrik, aki erre Dömsödi Gábortól kapott egy egyetértő félmondatot. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek