SIKER

Elképesztő, mit értek el Korda Györgyék: Végtelenül boldog vagyok, hihetetlen tényleg

D.G.

Létrehozva: 2024.01.17.

A Korda házaspár sem hitte, hogy pár nap alatt 1,3 milliós megtekintést ér el a Pixával közös daluk. Mint ahogy azt sem, hogy a Korda 85 májusi nagykoncertre újabb helyeket nyitottak meg a hatalmas érdeklődés miatt.

Elképesztően sűrű napjai vannak Korda Györgynek és feleségének, Balázs Klárinak. A Fonogram Életműdíjas énekes gőzerővel készül a májusi Korda 85 nagykoncertre, mert ahogy fogalmaz: olyan show-t szeretnének nyújtani a közönségnek, amilyen még nem volt. 

Korda György és Klárika szeretnek fiatalokkal dolgozni (Fotó: Mogyoróssy Márton / Miniszterelnöki Kabinetiroda)

Korda Györgyék új dala nagyon hasít

65 éve ugyanazzal a fénnyel ragyog álló csillagként Gyuri bácsi, ahogy a fiatalok hívják. Mert az énekes nemcsak az idősebb korosztályban népszerű, feleségével a fiatalokat is rajongókká tudták tenni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a január 4-én, az előadó 85. születésnapján debütált daluk, a Pixával közös a Fiatalság bolondság hatalmasat megy, pár nap alatt elérte, sőt át is lépte az 1 milliós nézettséget. 

− Végtelenül boldog vagyok, hihetetlen tényleg – mondta a Borsnak Korda György

Azt hittük, hogy a Reptér sikerét nem lehet überelni, de lehet, elérjük. Amikor megkerestek minket ezzel a dallal, azonnal igent mondtunk, szeretjük a fiatalságot, a fiatal tehetségeket. És élveztük a forgatást, viccesre vettük a figurát. Képzelje, pár napja bementem egy helyre és mellettem egy fiatal házaspár el kezdte énekelni, hogy Fiatalság bolondság… Nagyon várjuk az igazi dalpremiert, ami majd a születésnapi koncertshow-n lesz, szerintem már ezt is együtt fogja velünk énekelni a közönség, mint azt, hogy Reptér!

− Őrület, nem? - vette át a szót Balázs Klári. − Pedig a klipforgatás elején bevallom, még azt sem tudtuk, hol vagyunk, mit keresünk ott, aztán megérkeztünk és hatalmas öröm, hogy elvállaltuk. Nekem külön öröm, hogy van benne egy saját részem! Vicces egyébként, pár napja a Facebookon belefutottam nők egymást közti csoportban a koncerttel kapcsolatban: Balázs Klári már 85? Milyen jól tartja magát! Annyira jót nevettem, szerintem ez is a hosszú élet titka, hogy mindenen tudjunk nevetni!


Jótékonykodnak

Az új dal és klip nem csak a bulizni vágyók életét teheti szebbé, hanem a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakóinak gyógyulását is segítheti. Az előadók úgy döntöttek, hogy ha a klip megjelenésétől számított 3 nap alatt összegyűlik 10.000 komment a klip alatt a YouTube-on, akkor 500.000 forinttal támogatják a gyermekklinikát.

− Bár több ezer komment jött, nem érte el a 10 ezret – folytatta az énekesnő. 

De a klinika ettől függetlenül megkapja az 500 ezer forintot!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek