NYARALÁS

Brutális betegség támadta meg Majoros Hajnit külföldön

Buster

Létrehozva: 2024.01.22.

Módosítva: 2024.01.22.

Majka felesége számára nem alakult éppen zökkenőmentesen az ez évi rendes kikapcsolódása. A fehér homokos föveny helyett ugyanis egy sötét szobában kezdte a nyaralását Majoros Hajni.

Aki egyszer modell volt, az akkor is modell marad, ha történetesen már nem szerepel magazinok címlapjain. Ergo folyamatosan harcban áll a saját testével, tehát fogyókúrázik. Ez persze csúnya általánosítás, de mégis egy elég valószínű elmélet. Nos, Majoros Hajninak, vagy ahogy egy generációnyi férfi és persze nő ismeri, Dundika, nem egészen úgy tervezte elérni az extrém beach body-t, ahogy az idei nyaralásán sikerült. 

Majoros Hajni
Majoros Hajni 12 méteren "nyaralt" az első hat napban. (Fotó: Hatlaczki Balazs / hot!)

„...valamiféle vírusocskát”

A kétgyermekes sztáranyuka a Maldív-szigeteken pihen, illetve csak pihenne, mert a kiruccanás első hetében el sem tudta hagyni a szállodaszobáját, mivel elkapott egy makacs vírust. Hajni erről az Instagramon tett közzé egy részletes bejegyzést.

 Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya.

Persze, folyamatosan finomhangolsz, mert a precíz tervekből kihagytad az első 6 napot, amikor drasztikus testsúly-csökkentést élsz át, de nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának köszönhetően, csak úgy magadévá teszel akaratlanul is valamiféle vírusocskát, ami hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírodat, mint egy éhségsztrájk kezdte „élménybeszámolóját” Majka felesége, aki ezek után belehúzott a nyaralásba, hiszen volt mit bepótolnia.

Majoros Hajni nem ismert magára a tükörben

Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, hanem a szálláson a sötétített szobában, ahol már a wc-re csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helység közötti cirka 12 métert. 

Legalább a hetedik napon bámultam az egész alakos tükröt és néztem, hogy miért méreget ez a számomra ismeretlennek tűnő vékony csajszi.

A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, pontosan értem, hogy mire gondolt itt a költő. A nyaralás második fele olyan volt, mint ahogy elképzeltem még a dögrovásom előtt, így végre zabálhattam, ihattam, napozhattam és megélhettem a pillanatokat ezen a csoda helyen írta Majoros Hajnalka

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek