Dráma

Megcsalta férje a magyarok egyik kedvenc sorozatának daganatos színésznőjét

B.

Létrehozva: 2023.12.07.

A magyar tévénézők körében is rendkívül népszerű Bűbájos boszorkák című sorozat színésznője, Shannen Doherty élete legnehezebb napjait élte át, amikor egyszerre kiderült, hogy a férje megcsalta és meg kell műteni az agydaganata miatt. A színésznő elindította saját podcastjét, itt beszélt először rajongóknak, milyen nehéz volt számára az az időszak.

Elmesélte, hogyan ment be agydaganatának eltávolítására, miután megtudta, hogy harmadik férjével, Kurt Iswarienkoval kötött 11 éves házassága lényegében véget ért. 

Korán reggel bementem a műtőbe, azután, hogy megtudtam, a házasságomnak lényegében vége, mert a férjem már két éve viszonyt folytat valakivel

- fogalmazott a színésznő, aki elárulva érezte magát. Édesanyja, bátyja és barátai támogatták, mert úgy érezte, hogy nem szereti az, akit ő teljes szívéből szeretett több mint 10 éven keresztül.

Shannen már nyolc éve küzdött a rákkal, amikor januárban megműtötték. A házaspár még ugyanabban a hónapban beadta a válókeresetet. A színésznő azt is elmondta, mindent megtett, hogy kiderítse férje hűtlengségének a részleteit.

Ha valaki 14 évet tölt együtt valakivel, és megcsalják, nem érdemli meg az abszolút igazságot, függetlenül attól, hogy mennyire fáj neki?

- tette fel a kérdést Shannen, aki megtudta: férje már két éve csalta őt.

Bár a színésznő háromszor bukott bele már házasságba, még mindig hisz a szerelemben - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek