Betegség

Súlyos állapotban és nagyon nagy bajban van a Reszkessetek, betörők sztárja

B.

Létrehozva: 2023.12.07.

Rákbetegségben szenved, és emiatt súlyos kiadásokkal kell szembenéznie.

Rajongók segítségét kéri az interneten a Reszkessetek, betörők színésze, Ken Hudson Campbell. Elindított egy adománygyűjtő GoFundMe-oldalt, ahol azt írja, hogy rákbetegségben szenved, és emiatt súlyos kiadásokkal kell szembenéznie a közelgő műtétje miatt. 

A 61 éves színész a Mikulást alakította a karácsonyi sikerfilmben Fotó: Facebook

A 61 éves színész a Mikulást alakította a karácsonyi sikerfilmben, most pedig arra kéri rajongóit, hogy nyújtsanak neki segítő kezet, mivel hamarosan egy 10 órás műtéten kell átesnie, hogy eltávolítsák a daganatát.

Ken állkapcsának nagy részét már el kellett távolítani, hogy az orvosok hozzáférjenek a daganathoz. A következő 10 órás operáció után ráadásul több körös sugár- és kemoterápia jön, amelyek mindegyike nagy költséggel jár. A betegséget egyébként még októberben diagnosztizálták nála, a daganat a szájában kezdett nőni, és elkezdett behatolni a fogai közé.

Ken Hudson Campbell több mint 35 éves színészi karrierje során szórakoztatta a nézőket, legalább 22 különböző filmben kapott szerepet. A Reszkessetek, betörőkön kívül az egyik legismertebb szerepét az Armageddon című filmben játszotta, de feltűnt az Idétlen időkig és a Tűz a víz alá! című filmekben is.

A színész kezelésére eddig 65 ezer dollár (23 millió Ft) gyűlt össze, a cél azonban a 100 ezer dollár (35 millió Ft).

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek