Rétes

Kemény adok-kapok alakult ki a Farm VIP versenyzői között

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.12.05.

A rétes miatt pattant össze a két fiatal játékos a Farm VIP-ban. Paprika Dorina nem tudta lenyelni, hogy Alfréd szerint nem volt jó a tésztája.

Újabb napon vannak túl a FarmVIP játékosai, a legújabb termelési feladat során kalácsot, és leveles tésztát kell készíteniük a csapatoknak, azonban nem minden alakul a tervek szerint. Pláne, hogy Zsolti gazda még egy újabb kéréssel fordult a játékosokhoz: rétest kell csinálniuk.

A piros csapatnál parázs vita alakul ki az újonnan érkezett Hadas Alfréd és Paprika Dorina között. A fiatal zenész szerint az a tészta, amit csapattársa gyúrt, nagyon kemény lett és nem tudják elég vékonyra kinyújtani. A Bors megkereste Alfrédot, hogy elmondja, miért is gondolta, hogy csapattársa valamit nem jól csinált.

Az igazság az, hogy mielőtt bekerültem volna a műsorba, előtte én 1-2 napig csak Marika néni YouTube videóit néztem, ahol megmutatták, hogyan kell vajat köpülni, és tésztát is nyújtani. Így elméletben megvolt, milyennek kell lennie a rétestésztának – kezdte Alfréd, aki azt is elmondta, hogy csapattársa folyamatosan erősködött az ellenkezőjéről.

Amit nem tudok, abba nem szoktam beleszólni, sőt inkább hátralépek. Lehet, hogy én sem csináltam még, de Dorina ne mondja meg a frankót, ha otthon is készen veszi a réteslapot. Szerettem volna pörgetni a melót, hiszen csapatjátékról van szó. Úgy gondoltam, hogy a saját tudásomat is elfogadják a többiek, mert szerettük volna megnyerni ezt a termelést 

– zárta gondolatait a TV2 sztárja. 

Farm VIP piros csapat
Piros csapat az új erőre kapott a termelési feladatban. Fotó: TV2

Laky Zsuzsi szerette volna feszegetni a határait

Pénteken nem csak Hadas Alfréd, hanem Laky Zsuzsi is csatlakozott a Farm VIP játékosaihoz. A két gyermekes édesanya izgatottan várta, hogy kipróbálja magát.

– Nagyon izgultam, nem tudtam, hova, melyik csapathoz kerülök. Igazából csak a Ripli Zsuzsit és Rippel Ferit ismertem a csapatból. A játékra nagyon kíváncsi voltam, nem volt szempontom, hogy a fődíjért küzdjek mesélte Zsuzsi a Borsnak, aki azt is elmondta, hogy félelmei ellenére biztos volt abban, hogy megtalálja a sárgákkal a közös hangot.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek