Családegyesítés

Ez történelem: 33 év után ismét együtt a Reszkessetek betörők sztárjai

K.B.

Létrehozva: 2023.12.04.

Pénteken csillagot kapott a színész a hírességek sétányán.

33 év után újra találkozott egymással a Reszkessetek betörők franchise két híres színésze, a főszereplő kisgyermeket játszó Macaulay Culkin, és az édesanyját játszó Catherine O'Hara. A 69 éves színésznő ugyanis elkísérte és támogatta fiatalabb társát, amikor végre csillagot kapott a Los Angeles-i hírességek sétányán. 

macaulay culkin
Egyenesbe jött Macaulay Culkin, mára büszke családapa /Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A mosolygós, ölelkezős találkozó azért is volt egy szívmelengető esemény, mert Culkin sok éven át lecsúszott életmódot folytatott és az elmúlt 5 évben talált újra önmagához. Leszokott a drogfüggőségéről és felelősségteljes életet kezdett élni. Ezt így jó keretbe zárta a nagy találkozás a büszke filmbéli "anyukájával".

A színész mostani kedvesének Brenda Songnak mondott köszönetet a csillag leleplezése után, akivel 2017 óta alkotnak egy párt, és már a második gyermekük is megszületett. A Disney Channel színésznőjétől Culkin első gyermeke 2021 áprilisában született és Dakotának nevezték el, a színész tragikus körülmények között elhunyt nővérének emlékére. Második gyermekük tavaly decemberben született meg, és a Carson nevet kapta. A színész elárulta beszédében, hogy a barátnője segítsége nélkül kevesebb lenne az élete.

Nem csak a legjobb nő vagy, akit valaha megismertem, hanem a legjobb ember is, akit valaha ismertem 

- idézte Macaulay szavait a The Sun.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek