RICH KIDS

Teszteltük a Kőgazdag fiatalokat! Hiába a vastag pénztárca, a Himnusszal felsültek

mkb

Létrehozva: 2023.09.18.

Módosítva: 2023.09.18.

Van az a pénz, ami pótolja az általános műveltséget? Úgy fest, igen! A Kőgazdag fiatalok című új reality szereplői a jelek szerint a bankjegyeiket számolták a pad alatt, ahelyett, hogy a tananyagra figyeltek volna.

Ma este dúsgazdag fiatalok költöznek a nappalikba – ugyanis elindul a TV2 új műsora, a Kőgazdag fiatalok című reality! A szereplőket egy korábbi cikkünkben már röviden bemutattuk az olvasóknak, most pedig egy sokat mondó videóval készültünk.

Kőgazdag fiatalok
Íme a gazdag, de a jelek szerint nem túl művelt felhozatal! (Fotó: Máté Krisztián)

Megvan a Himnusz első pár sora?

Arra kértük a plasztikcicákat és luxusautóval száguldó bikákat, hogy szavalják el a leghíresebb magyar költemény, a Himnusz első sorait. Úgy fest, a Kőgazdag fiatalok című új reality szereplői nem könyvesboltokban szórják a pénzüket...

Csupán egyiküknek sikerült maradéktalanul teljesíteni a feladatot: a plasztika-rajongó Kata gondosan hangsúlyozva, s – már amennyire az arcát érintő beavatkozások engedték – színpadiasan adta elő Kölcsey Ferenc sorait.

Takach-Kata
Kata volt az egyetlen, aki el tudta szavalni az általános iskolában tanult verset (Fotó: TV2)

Filip már nem volt ennyire felkészült, de az is lehet, hogy pénze jogán úgy érezte, élhet a költői szabadsággal, így néhány szót kicserélt az éppen kétszáz éves versben.

Mettának már a feladat értelmezésével is problémái akadtak. A Himnusz elszavalása neki ugyanis – talán a meccsközvetítéseken látott – éneklést jelenthette, mire kategorikusan leszögezte: nincs az a pénz, amiért kameránk előtt dalra fakadna!

Dulin-Metta
Metta sosem bánja, ha pénz áll a házhoz, elmondása szerint azonban mi nem tudtunk volna eleget fizetni neki... (Fotó: TV2)

Aurél KRESZ-órákra járt irodalom helyett

Aurél nem készült fel a leckéből, erre pedig egészen extrém kifogást talált! Nyögve-nyelős kezdet után egyszerűen elismerte: focistának készült, ha tényleg az vált volna belőle, biztosan tudná a szöveget. A műsor legfiatalabb résztvevője korábban felkorbácsolta már a kedélyeket, mikor a bemutatkozó videójában kijelentette:

Havi félmilliót költök benzinre, miután 25 litert fogyaszt a gép. 17 évesen, átlagos autóban tanultam vezetni. Most Mustangom van!

PSG Ogli7 „nem izél ilyeneket

A műsor talán legnagyképűbb versenyzője, Papp Olivér, vagy ahogy sokan ismerik, PSG Ogli7 meg sem próbálkozott a széles körben ismert sorok felidézésével.
Nem, nem tudom a magyar Himnuszt, se a Szózatot, semmi ilyesmi. Én nem izélek ilyeneket – szögezte le vigyorral az arcán.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek