PÉNZESŐ

Plasztika, luxus és csillogás - Így élnek a magyar milliárdos csemeték

Anomália

Létrehozva: 2023.09.16.

Módosítva: 2023.09.16.

A TV2 merész vállalkozásba kezdett! Extravagáns életüket is megmutatják a Kőgazdag Fiatalok, őket hatukat kísérhetjük el ezen az úton szeptember 18-tól.

Szeptember 18-án elstartol a TV2 legújabb nagy dobása, a Kőgazdag Fiatalok. A milliomos magyar fiatalok aranykanállal habzsolják az életet, és most bárki bepillantást nyerhet az igazi aranyéletbe, aki hétfő estétől rátapad a televízió képernyőjére. A magyar ízlésnek talán kissé bicskanyitogató stílusú társaság reality-je tehát kezdetét veszi, a műsor házigazdájaként pedig a luxust jól ismerő Köllő Babettet láthatjuk. Lesz itt minden, ami szemnek, szájnak ingere: őrületes hajbakapások, ármány és szerelem is. Csak bírjuk idegekkel!

Köllő Babett vezeti a műsort (Fotó: Máté Krisztián)

Milliókat költ havonta csak ruhára

PSG Ogli, akit már több műsorban is láthattak a nézők. Sok millió forintot is elkölt havonta luxusruházatra, fényűző életének szinte minden pillanatát szívesen megosztja követőivel. Olivér csak tavaly 14 országban járt, másfél hónapot pedig a Maldív-szigeteken töltött. Rendkívül meg van elégedve magával, de ezért rengeteget tesz: naponta jár edzőterembe és fodrászhoz, hogy formában tartsa a „pacekot”. Közösségi média és konzoljáték függő. Arra a legbüszkébb, hogy nemrég vett magának egy 8,5 milliót érő Rolex karórát.

Önbizalomért nem kell a szomszédba mennie Olivérnek (Fotó: Máté Krisztián)

Szandinak ami a szívén, az a száján

Tuvic Aleksandra sem ismeretlen a TV2 nézőinek. Tóth Dávid egyik Nagy Ő-jelöltje volt, ám végül nem ő lett a kiválasztott. Később feltűnt a Farm VIP-ben, ahol bebizonyította, nem törik le a műkörme, ha fizikai munkáról van szó. Meglehetősen heves természetű, ami a szívén, az a száján, bárkit elküld melegebb éghajlatra. Kiemelkedően jó körülmények közt nőtt fel, szülei 18 évesen küldték fel Budapestre, hogy vegyen magának egy lakást. Imád utazni, de csakis business class-on. Szilikonmániás, bármit megcsináltatna magán, már túl van jó pár műtéten. Talán a legextrémebb, hogy designer vaginája van. Hipochonder, havi szinten többszázezer forintot költ orvosi vizsgálatokra. PSG Ogli jó barátja, szinte a kistestvérének tartja, rengeteget ugratják egymást.

Szandin állítása szerint csak a szeme természetes (Fotó: Máté Krisztián)

Csabi retteg a repüléstől, mégis sokat utazik

Herceg Csabi és Leti két éve alkotnak egy párt, jegyben járnak, készülnek az esküvőjükre. Csabi a Tik-Tokon azért vált népszerűvé, mert megosztotta a követőkkel, milyen jómódban él. Nem dolgoznak, de nem is járnak bulizni, mert komoly párkapcsolati szabályrendszer szerint élik az életüket. Csabi csak dizájner ruhákat visel, többmilliót költ öltözködésre. Noha szeretnek utazni, Csabi retteg a repüléstől, minden nagyobb utazásnál teljesen kiborul.

Gyerekkorában duci kislány volt

Takács Kata ingatlanokkal foglalkozik, saját cége van. Imád shoppingolni, de Magyarországon nem nagyon talál megfelelő darabokat a designer márkákból. Itthon legfeljebb a Gucci üzletet látogatja, ahol a legkülönlegesebb darabokat rendelteti meg magának. Leginkább Bécsben, Milánóban és Dubajban vásárol. Rengeteget foglalkozik a külsejével. 

Hetente jár fodrászhoz, sminkeshez és kéthetente pilláshoz, körmöshöz. Gyerekkorában duci kislány volt, 18 évesen fogyott le. A testképzavara és az önbizalomhiány miatt fordult a plasztikai beavatkozások felé, de most már békében van magával és boldog, kiegyensúlyozott életet él. Az utolsó szépészeti beavatkozása egy 10 ezer dolláros arcplasztika volt, amit Dubajban végeztek egy különleges eljárással. Márkahű, szinte csak Mercedes autókban hajlandó utazni, szerinte „egy 20 millió alatti kocsi olyan, mint egy traktor”. [Itt azért halkan megjegyeznénk, hogy egy John Deere traktor úgy 40 és 130 millió között mozog, és hasonló sofőrbarát, valamint modern a fülkéje, mint egy Mercedes utastere - a szerk.]

Kislányként duci volt, ezért a plasztikáztatás felé fordult Kata (Fotó: Máté Krisztián)

Havi félmillió megy csak benzinre

Bárány Aurél a Rich Kids csapat legfiatalabb tagja, mindössze 19 éves. A luxusautók rajongója, havonta cseréli a kocsijait 40-50 millió forint értékben. Általában 4-5 milliót költ havonta, karácsony előtt ez felszalad 7-8 millióra is. 

Csak a havi üzemanyag költsége több mint félmillió forint. Szereti a bulizást, nem ritka egy-egy milliós számla is, amit egy parti alkalmával kifizet. Sokat költ öltözködésre. Herceg Csabival jó barátok, közös szenvedélyük a sportkocsik.

Imádja drága és különleges macskáját

Dulin Metta szintén olyan szereplő, akit már láthattak a TV2 nézői. Tavaly Árpa Attila sokáig továbbjuttatta A Nagy Ő műsorában, és bár nem nyerte el a színész-producer szívét, a reality számos lehetőséget megnyitott előtte. A Nagy Ő-ben is elmondta, hogy soha nem szeretne gyereket, mert úgy érzi, az korlátozná a szabadságában

Az utazás a lételeme, minden hónapban elutazik külföldre, rövidebb-hosszabb időre, mindig business class-on, milliókat hajlandó fizetni a kényelméért. Szívesen költ szépészeti beavatkozásokra, nagy bánata, hogy korábban nem töltötte fel az ajkait. Van egy khao manee macskája, ami egy nagyon ritka és drága fajta, Magyarországon nehéz hozzájutni, és több millió forintba kerül. A sok utazás miatt rá leginkább egy cicaszitter és Metta édesanyja vigyáz.

Kőgazdag fiatalok
Metta Árpa Attila szívéért is versenybe szállt a tavalyi Nagy Ő-ben (Fotó: Máté Krisztián)

Luxusesküvőket szervez, gourmet-nak vallja magát

Ágoston Filip már luxusba született. Szülei elváltak, édesapja pedig külföldön él. Filip gyakran utazik hozzá, legtöbbször magángépen. Elkezdte a jogi egyetemet, de csinált egy saját rendezvényszervező céget, aminek köszönhetően megszervezett már több luxusesküvőt. Csak étteremben eszik, a fine dining vonal áll hozzá a legközelebb. Rendkívül kritikus, nagyon nehéz neki megfelelni. Az is előfordult már vele, hogy összesúgtak a háta mögött 1-1 vendéglátóhelyen, hogy „megint itt van a srác, akinek semmi sem jó”. Imád öltözködni, a letisztult luxusmárkákat szereti. Eddig a Dior volt a kedvence, de szerinte most már túl hangsúlyos lett a logójuk. A környezete sznobnak tartja, de ő ezt büszkén vállalja.

Kőgazdag fiatalok
Filipet minden fine dining étteremben ismerik (Fotó: Máté Krisztián)

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184555_auto_resized.jpg
origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27713_resized.jpg?avcount=1714741519
origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185288_auto_resized.jpg
vg.hu

Soron kívüli üzemanyagár-csökkenésről döntöttek Magyarországon – hétfőtől megint olcsóbb lesz a benzin és a dízel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182068_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185006_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27709_resized.jpg?avcount=1714741519
origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17169989_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27714_resized.jpg?avcount=1714741519
magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Majdnem világrekord-mértékű államháztartási hiány alakult ki Katona Tamás pénzügyi államtitkársága alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185041_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Itt hagytál minket" - Tragédia történt a magyar mulatóskirály családjában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714741519
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/urF9-7iGOVOLRSq8Tq2LW8NEykN1ZXevuUYKOGtUYTQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3MDJjZjY5MjQ2YTQ0NGU5YTg1OWY0OGMwYjEwMjZm.jpg
GYÁSZ

Könnyek közt, komoly elhatározásra jutott az elhunyt magyar legenda özvegye

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház