Szexi

Szabó Zsófi testén a legjobb helyen feszül a ruha, forró képekkel jelentkezett a dögös műsorvezető

B.J.

Létrehozva: 2023.09.12.

Szabó Zsófi ismét bebizonyította, hogy ő az ország egyik legszebb nője, aki képes bárkit pillanatok alatt az ujja köré csavarni.

Szabó Zsófi már hosszú évek óta a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja, bár ez a visszajelzések alapján nem feltétlenül csak a tehetségének köszönhető, hiszen a legtöbben az elképesztő szépsége miatt rajonganak érte. Sőt, rendszeresen kap negatív kritikát a műsorvezetőként nyújtott teljesítményével kapcsolatban – akkor is sokan kiakadtak, mikor Miller Dávidnak mondott elég kellemetlen dolgokat, ráadásul élő adásban.

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi alkalmanként megosztja a rajongóit, abban azonban mindenki egyetért: fantasztikusan néz ki  Fotó: Szabolcs László

Valószínűleg senkit sem fog meglepni a tény, hogy kifejezetten sok követővel rendelkezik Instagramon Szabó Zsófi, a rajongói nagyon szoktak örülni a csábító képeinek – azok viszont általában csalódnak, akiket a híresség magánélete érdekel, hiszen arról szinte semmit sem árul el nyilvánosan, akármilyen pletykák is terjednek róla az interneten.

Nemrég például elkezdett szárnyra kelni egy elég vad szóbeszéd, ami alapján Szabó Zsófi titokban összejött egy nála jóval idősebb milliárdossal, akinek ráadásul még családja is van – de persze ezt sem szabad készpénznek venni.

Egyelőre még semmi biztosat nem lehet tudni Szabó Zsófi szerelmi életéről, akármennyire is érdekli az embereket. A legutóbbi párja, Shane Tusup a nagy port kavaró, titokzatos szakításuk óta már talált magának új párt, így ők már valószínűleg nem találnak újra egymásra a közeljövőben – bár elég érdekes, hogy a sztáredző jelenlegi barátnője sokak szerint rettenetesen hasonlít Szabó Zsófira.

Nemrég igazán kellemes meglepetésben részesülhettek Szabó Zsófi rajongói, ugyanis a műsorvezető feszülős felsőben pózolt, a felvételek pedig olyan forróra sikeredtek, hogy a kommentelők nem győzték dicsérni őt, illetve a fantasztikus szépségét.

Akit érdekelnek Szabó Zsófi dögös fotói, az ide kattintva megnézheti őket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek