Gusztustalan

Ismét áll a bál: durva, mit engedett meg magának az egyik játékos Krausz Gáborék előtt

Zs.

Létrehozva: 2023.09.12.

Módosítva: 2023.09.12.

Az ember a saját konyhájában úgy főz, ahogy szeret, de nyilvános helyen úgy tésztát gyúrni, hogy közben folyamatosan az ujját nyalja a szakács, az már nem fér bele... Pláne, hogy a mesterszakácsoknak kell majd megkóstolniuk a kész ételt. Kitört az újabb balhé a Séfek Séfe konyhájában.

A kedd esti adás sem lesz botránymentes a Séfek Séfében, a csapatokra osztott versenyzők közül ugyanis ismét megfeledkezett magáról valaki a főzés hevében. Ezen az estén Wolf András a vezető séf, aki a 1990-es és 2000-es évek gasztronómiáját jelöli meg a nap tematikájának. Ördög Nóri csapatokba osztja a versenyzőket és minden csapatban kijelöli a csapatkapitányokat. 

Séfek Séfe
A csapatok lázasan kezdtek bele a munkába (Fotó: TV2)

A séfek főzését azonban csak a csapatkapitányok nézhetik végig, de nem kóstolhatnak. Ördög Nóri aztán kijelöli a kóstolókat, egyedül ők ízlelhetik a séfek ételét... 

Gusztustalan akcióval hívta fel magára a figyelmet a Séfek Séfe versenyzője

Ha már kóstolás... a Séfek Séfe ma esti adásában olyan történik, amire még az edzett gyomrú néző sem lehet felkészülve: a referencia főzés alatt Kissné Frátrik Orsolya (Tüdérke) a dödölle gyúrása közben folyton az ujját nyalogatja. Bár a versenyzőnek egy idő után felhívják a figyelmét arra, hogy ez nagyon visszataszító és hagyja abba, Tündérke mintha nem is emlékezne az egészre. 

Tündérke Séfek Séfe
Tündérke cselekedetére egyszerűen nincs mentség (Fotó: Tv2)

Hogy a versenyzőnek tényleg fel sem tűnt, amit csinál, az azt jelenti, hogy ösztönös volt a mozdulat, ami talán még nagyobb baj... Hogy a versenyző végzetes hibát követetett el az ujjnyalogatással vagy sem, az a ma esti adásból kiderül. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek