Puccparádé

Meghan 133 millió forintnyi ruhát és kiegészítőt vitt magával a 6 napos eseményre

N.T.

Létrehozva: 2023.09.19.

Meghan Markle mindössze hat nap alatt több mint 100 millió forintnyi ruhatárat vonultatott fel Németországban.

Most jóformán a fél világ a sussexi hercegné megjelenéséről beszél: az egyik tábor a stílusát dicséri, míg másokat teljesen kiakaszt, hogy mennyi pénzt képes magára költeni.

6. Invictus Games
Meghan ezúttal sem fogta vissza magát (Fotó: AFP)

Meghan Markle az Invictus Games nevezetű rendezvényen tervezői és utcai ruhák keverékét viselte, de még így is sikerült annyit költenie a ruhatárára a hatnapos esemény alatt, amennyi egy átlagember számára szinte felfoghatatlan. A 42 éves Meghan ugyanis a Zarától a Banana Republicon át a Chanelig és a Givenchy-ig egy sor ruhamárkát viselt a több napos eseményen.

A kétgyermekes anyuka azonban még a kedvező árú márkák bevonásával is borsos árat fizetett a megjelenésért, mert bár a ruhái nagy része nagynevű divatházakból érkezett, a brutális végösszegért döntően az ékszerei felelősek – állítják a szakértők.

Meghan ugyanis a ruhák mellett a kiegészítőket sem aprózta el, mások mellett Diana hercegnő közel 8 milliós Cartier órájában és egy több mint 22 milliót érő, gyémántokkal kirakott Lorraine Schwartz-gyűrűben is megjelent a Düsseldorfban tartott eseménysorozaton, amelyen becslések szerint összesen több mint 133 millió forintnyi szettben parádézott.

Ez pedig sok kérdést vet fel Meghan rosszakaróiban, ugyanis míg a brit királyi család „dolgozó” tagja volt, addig Károly állta a ruha- és ékszerszámláit, ma már azonban nem világos, hogy pontosan ki és miből finanszírozza ezeket a brutális összegeket – írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek