Királyi család

Már nem bírja tovább: szívhez szólóan könyörög Meghan Markle-nek az apja

H.A.

Létrehozva: 2023.09.19.

Szerinte nincs mentség arra, amit vele tesznek. Kitalált az összetört szívű férfi.

Meghan Markle viharos kapcsolatáról a királyi családdal sokszor lehet hallani, ám saját családjával sem éppen rózsás a viszonya. A sussexi hercegné már jó ideje megszakította a kapcsolatot az édesapjával, Thomas Markle-lel, aki az egykori színésznő 2018-ban tartott esküvőjén sem vett részt, miután összetűzésbe keveredett a lányával és vejével, Harry herceggel. Az idős férfi most szívhez szóló kérést intézett Meghanhoz.

Meghan Markle, AFP
Saját édesapjával is feszült a viszonya a sussexi hercegnének. / Fotó: AFP

A Mirror beszámolója szerint Thomas Markle, aki jövőre tölti be a 80. életévét, a Good Morning Britain című műsorban beszélt arról, mennyire fáj neki, hogy nem láthatja az unokáit, a négyéves Archie-t és a kétéves Lilibetet.

Nem tettem semmi rosszat, igazán semmit. Szerető apja voltam, és ezt Meghan is pontosan tudja. Nincs mentsége rá, hogy így bánjon velem

- állította Thomas Markle. Mint ismert, a férfira a lánya azért haragudott meg, mert állítólag pénzért képeket készített a paparazziknak, és egyéb információkat is kiszivárogtatott a sajtónak. Minderről Meghan az Oprah Winfreynek adott interjúban számolt be, noha Thomas maga tagadta ezeket a vádakat.

Az évek során apa és lánya között soha nem állt helyre a béke, noha a hercegné korábban még nagyon jó viszonyban állt az édesapjával. Az idős férfi most azt kéri Meghantől, engedje el végre a múltat, és hagyja, hogy láthassa az unokáit.

Nagyon el vagyok keseredve: kegyetlen dolog ez, nemcsak velem, de a királlyal szemben is, hogy elszakít minket az unokáktól

- tette hozzá Thomas Markle, akinek több egészségügyi problémája mellett a közelmúltban agyvérzése is volt: elmondása szerint, Meghan és Harry egyszer sem keresték őt, mialatt a kórházban lábadozott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek