Új családtag

Gelencsér Tímea és párja bevállalta az örökbefogadást

K.B.

Létrehozva: 2023.09.01.

Új taggal bővül a sztárpár kicsiny családja.

Gelencsér Tímea és kedvese úgy döntöttek, hogy itt az ideje bővíteniük a családjukat, így meglátogattak egy menhelyet és örökbefogadtak egy apró kutyust. Erről beszélt a csinos műsorvezető a TV2 Mokka című műsorában. Az állatkedvelő Timinek már volt egy korábbi kedvence is, Licsi, azonban amikor legutóbb egy állatmenhelyen jártak, az új jövevény, Füge teljesen levette a lábáról őket, ezért magukhoz vették.

Gelencsér Tímeának már két házikedvence van /Fotó: Bors

A korábbi szépségkirálynő örömmel jelentette be a beszélgetős műsor során, hogy a legutóbbi adományozása során került hozzájuk Füge. Timi ugyanis rendszeresen jár menhelyekre segíteni.

Fügének a személyisége meg az energiái levettek a lábamról, úgyhogy nem tudtam ott hagyni

 - árulta el a tévés. Hozzátette:

Teljesen véletlen volt, én nagyon sokat dolgozom, jövök-megyek, reggel eljövök, este hazaesek, tehát nagyon keveset vagyok egyébként otthon. Emiatt úgy gondoltam, hogy Licsi mellé nem férne be az életembe egy másik kutya, de Füge sokkal kisebb méretű és annyira nyugis természete van. Egy év alatt elég sok minden történt vele, szerették volna elaltatni, az állatvédő egyesület onnan hozta el, így került hozzám.

Szerencsére a két kutya nagyon gyorsan kijött egymással, és Timi párja is nagyon szereti a házikedvenceiket, úgyhogy nagyon idilli lett az otthoni közeg az új négylábú érkezésével.

A teljes beszélgetést, és Fügét itt tudjátok megtekinteni:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek